23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Samverkan receptet bakom framgångar på Elmia Subcontractor

| Medlemsnyhet | Företag Lesjöfors AB

Återigen kan Lesjöfors blicka tillbaka på mässdagar i Jönköping fyllda av samtal, inspiration och förfrågningar. Hela nio nordiska Lesjöforsbolag fanns representerade på Elmia och fjädersamtalen var otaliga.

Trots varningar om bistrare tider var detta inte något som märktes i Lesjöforsmontern den 12-15 november på Elmia Subcontractor, tillverkningsindustrin årliga mötesplats. Här hördes ett ständigt surr från tidig morgon till stängningsdags alla fyra dagar.
- Det låter som en klyscha, men årets mässa slog nog alla våra förväntningar i antalet besökare och intressanta leads! Vi var förberedda på en viss nedgång men vi upplevde faktiskt ett större intresse än någonsin, säger Henrik Berner, teknisk säljare och samordnare för Lesjöforsbolagen på Elmia.

Brett spektrum av produkter
I montern kunde besökarna se bland annat gasfjädrartryckfjädrardragfjädrartråddetaljer och stansade banddetaljer. Intresset var också stort för det nya produktområdet transportband, vilket tillkommit i och med förvärvet av de holländska bolagen Tribelt och de Spiraal.
- Att vi har kompetenser från alla affärsområden på plats under alla dagar på mässan, leder ju till att våra besökare får svar på sina frågor direkt och får en större kontaktyta direkt på mässan med flera av våra enheter, säger Henrik Berner.

Fördelar med helhetsleverantör
Ett talande exempel på ett fruktsamt möte var när finska Lesjöfors Springs Oy introducerade ett kundföretag från Finland för Lesjöfors Industrifjädrar i Nordmarkshyttan och där diskussioner om ett långsiktigt samarbete inleddes. Många besökare valde också att teckna sig för Lesjöfors regelbundet återkommande och uppskattade e-postutskick med fjädernyheter. En tydlig trend märktes i det faktum att flera kunder efterfrågar en helhetsleverantör för alla fjäderprodukter i kundkorgen.
- Att konsolidera sina fjäderinköp förenklar hantering och kontaktytor för kunden, vilket de tydligt uppskattar, säger Henrik Berner.

Rätt svar i tävlingen
Många ville tävla om ett exemplar av den nyskapande cykelairbagen Hövding som var förstapris i montertävlingen. Vann gjorde Tim Hjerberg från 3M Svenska AB. Rätt svar var 3 906 detaljer i skålen.


Fotograf: Ingrid Walter


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Lesjöfors AB

Köpmannagatan 2
652 26 Karlstad
Sverige
Lesjöfors AB

Sänd till en kollega

0.094