23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny produktionslinje effektiviserar byggprocessen

I veckan inviger stålleverantören Areco sin nya produktionslinje, TP131. Den efterfrågade linjen gör det möjligt att effektivisera byggprocesser genom att förbereda produkten efter kundernas önskemål.

– Med TP131 kan vi utföra flera moment redan i fabriken som tidigare har gjorts ute på byggarbetsplatser efter leverans, säger Maid Kulasin, försäljningschef på Areco Profiles.

Areco:s nya produktionslinje, TP131, ersätter den tidigare linjen TP128. Som namnet antyder kommer den nya linjen att producera bärande trapetsprofilerad plåt med en utökad täckbredd på 945 mm. Genom ett effektivare utnyttjande av råmaterialet, samtidigt som profilen är bland de starkaste på marknaden, kan Areco:s kunder sänka sina materialkostnader utan att kompromissa med kvaliteten. Produktionslinjen gör det också möjligt att förse produkten med dräneringshål och märka c/c-avståndet för överlappen redan i fabriken, vilket gör att detta inte behöver utföras manuellt efter att produkten är levererad.

–  Personalkostnader är en stor del av utgifterna under en byggprocess och med TP131 kan vi underlätta arbetet på byggarbetsplatserna genom att förbereda produkterna efter våra kunders önskemål. Vi kommer även att kunna leverera plåten med den smala flänsen neråt, så att man slipper vända den före monteringen, vilket sparar ytterligare ett arbetsmoment, säger Maid Kulasin.

I likhet med Areco:s andra produktionslinjer kan TP131 profileras i alu-zink, vit interiörpolyester och svart polyester plåt. Om högprofilen ska användas som exempelvis skärmtak finns det även möjlighet att lägga ett kondensskydd som förhindrar droppbildning.

Produktfördelar med TP131 

  • Stora spännvidder
  • Förstansade dräneringshål
  • ID- och CC-märkning i fabrik
  • Stark profil, med sträckgräns 420MPa
  • Utökad täckbredd till 945 mm
  • Effektivare utnyttjande av råmaterialet
  • Areco TP131 kan erhållas i alu-zink, vit interiörpolyester och svart polyester
  • Komplett med dokumentation. Lasttabell, garanti finns för nedladdning på webben
  • Vår konstruktionsavdelning gör beräkningarna vid både små och stora projekt samt ger support under hela byggprocessen.

För mer information kontakta:
Maid Kulasin, Försäljningschef, Areco Profiles, 0732-36 95 93

Areco
Vinkelgatan 13
211 24 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5560432527

Kontaktperson

Anita Benke
Marknadskommunikatör
+46 406985125 anita.benke@areco.se

Sänd till en kollega

0.063