23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Arbetar du med utveckling av laddstolpar?

| Medlemsnyhet | Företag Aero Materiel AB

I framtiden kommer det att krävas flera steg av säkerhet och lås i infrastrukturen. Vi erbjuder lås med säkerhet som uppfyller kraven för din applikation.

Laddstolpar i framtiden

Idag har en servicetekniker har mängder av nycklar i flera nyckelknippor när de åker ut för att serva en betalautomat eller annan utrustning med den senaste tekniken. Riskerna för  borttappade och stulna nycklas ökar sårbarheten och ökar riskerna för skadegörelse samt missnöjda slutanvändare som inte kan ladda bilen. Riskerna för stöld, kopiering av betalkort eller skadegörelse är hög när en person är betrodd att komma åt den inre tekniken i apparaterna.

Hur ser framtidsutsikten ut för laddstolpe?

Betala för din el!I framtiden kommer el till bilar bli ett drivmedel som företag och privatpersoner betalar för. Det kommer att installeras betalningssystem på alla platser där fordon parkerar längre och kortare tid. Integrerade system med App styrning av säkerhet kommer behövas men även säkerheten runt betalautomaten.

Möjlighet med elektriskt lås

För att enklare och smidigare hålla reda på vilken tekniker som har access till vilka delar av laddstolpen erbjuder vi elektriska lås.

Lås med Bluetooth eller App ersätter den traditionella nyckeln. Den tekniker som ska genomföra service av hela maskinen får en kod via blutooth för full access till hela betalapparaten. Medan en teknikern som genomför månadsservice får en annan bluetooth kod för att komma åt begränsade delar av utrustningen i apparaten. Bluetoohtsystemet ger access till medarbetare efter vilket arbete som genomförs. Automatisk inloggning underlättar spårning av  när och vem som öppnat och stängt skåpet, samt vem som har tillgång till respektive information. Det elektriska låset ökar säkerheten och ställer krav på att flera steg av säkerhet finns för framtidens laddstolpe. 

Ett utmärkt lås för laddstolpe och el central.

Med flera laddstolpar placerade i stadskärnan och på landsbygden är det viktigt att säkerheten finns på utsidan av laddenheten. Kompressionslås är ett utmärkt lås med hög prestanda som klarar utomhusmiljö. Det är en av våra produkter som skulle passa för laddstolpar eller elskåp i framtiden.

Kompressionslåset har en gummilist som skyddar mot väta och finns i rostfritt med en säker låsenhet. Med ”kompressionen” dras låset åt med ett extra vrid för att säkerställa att låset håller tätt.

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Aero Materiel AB

BOX 5031
Österängsvägen 16
550 05 JÖNKÖPING
Sverige
Aero Materiel AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078