23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ultraljudstvättar för processindustrin

Det ställs allt högre krav på renheten inom industrin. Skillnaden i resultat mellan en konventionell spoltvätt och ultraljudstvätt kan vara avsevärd.

Ultraljudets förmåga att tränga in i alla kanaler och skrymslen gör tekniken till förstahandsvalet där höga krav på renhet finns. Ultraljudet kan förstärka tvätteffekten upp till 100 gånger jämnfört med en traditionell tvättmetod.

Vicos ultraljudstvätttar är konstruerade för att på ett säkert och tillförlitligt sätt rengöra svåra och komplicerade objekt. Vårat fokus ligger på att utforma tvättlösningar anpassade efter kundens behov.

I över 30 år har Vico designat och byggt kundanpassade maskiner för att hjälpa industrin. Vi har levererat allt från små bänkmodeller till 7 meter höga ultraljudstvättar och allt där i mellan.

 

Fördelar med Vico

  • Beprövad teknik och mer än 30 års erfarenhet från processindustrin
  • Stora möjligheter till kundanpassade lösningar
  • In-house eller tester på plats för att säkerställa “proof of concept” före utformningen av den slutliga systemlösningen
  • Kreativ problemlösning tillsammans med lång erfarenhet från tidigare installation ger optimala förutsättningar för bästa resultat

 

Bilden nedan visar ett exempel på en installation på ett pappersbruk;

Vico AB
Söderbyvägen 3C
195 60 Arlandastad
Sigtuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561230326

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.094