23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Skydda data i serverhallar från att bli hackat med rätt lås

Vi har lösningen - ge rätt access till dina medarbetare i rackskåp med intelligent låsning för ett helt datacenter.

Behovet av säkerhet ökar isamband med att flera datahallar lagrar information. Stora dataservar flyttar till Norden och högre krav ställs på att informationen i servrarna skyddas. Säkerhet och trygghet är nödvändig i den takt som digitaliseringen utvecklas. Idag befinner sig tekniker i serverhallarna för att säkerställa all information ska fungerar med de krav samhället ställer på att använda data digitalt. För datacenterchefer är det nödvändigt säkerställa vem som befinner sig i serverhallara. Med våra lås kan du säkerställa vilka tekniker som har tillgång och kommer åt datan i din serverhall. 

Våra elektriska lås med bluetooth är en utmärkt lösning. Du kan säkerställa din medarbetares access och behörighet. Välj mellan bluetooth, RIFD kort, pinkod eller tvåverifieringskodning.  Enkelt sätt att säkerställa att rätt person får rätt access till olika skåp eller rum i datahallar. Klicka under för att se filmen på en säker låslösning. 

Elektriskt lås H3-EM

Våra elektriska lås är en utmärkt helhetslösning - ett helhetssystemets över en anläggning ner till varje enskild server. Det elektriska låset går enkelt att integrera med datacenters befintliga säkerhetssystem - välj ett DCIM-system eller intregrera med ett helt nätverkssystem, separat.

I äldre serverhallar är serverrackskåpen öppna för alla som har fått tillgång till buren som omger rackskåpen. Denna öppenhet gör det svårt att förhindra obehöriga att komma åt de osäkrade servrarna. Vilket ökar risken för att det inträffar en attack eller dataintrång i rackskåpen. Samtidigt saknas tekniken för att spåra "vem, vad, när och var" överträdelsen har skett av obehörig personal. 

Idag fokuserar datacenterschefer på att utöka den fysiska säkerheten för att skapa trygghet ner till racknivån. Skåptillverkare övergår från traditionella låsmekanismer till integrerade lösningar som kombinerar elektroniska låsningssystem och övervakningssystem för optimal säkerhet.

Southcos elektroniska åtkomstlösningar ger möjlighet för datacenterschefer att enkelt integrera intelligent låsning i hela datacentret/anläggningen.

Swinghandellås

Datacenter och datahallar har flertalet säkerhetsrum med "Big Data" som måste skyddas. Det elektriska Swing Handle låset har en stabil konstruktion med vandalbeständig säkerhet. De mångsidiga alternativen för kamförskjutning erbjuder enorm flexibilitet för installation och justering.

 

 

Aero Materiel AB
Österängsvägen 16
554 63 JÖNKÖPING
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562578079

Sänd till en kollega

0.047