23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hitta rätt flyttfirma

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Att flytta till en ny bostad är ett stort projekt som kräver tid och planering. Med en lämplig flyttfirma som gör det tunga arbetet åt dig kan flytten gå snabbt och smidigt.

Du kan fokusera din tid på att gå igenom dina saker och packa. Välj vilka möbler och prylar som ska vara en del av ditt nya hem och vilka som ska bytas ut. Njut av att planera hur din nya bostad ska inredas för att du ska trivas som bäst i ditt nya hem.

Planera din flytt
För en smidig flytt bör du planera följande i god tid: 

·         Packning
I vilken ordning ska du packa dina ägodelar? Ska du sälja gamla möbler? Planera även vilken typ av flyttkartonger och förpackningsmaterial du behöver. 

·         Flyttstädning
Städar du själv eller kommer du att anlita en städfirma? Se till att du har tillräckligt med tid för att städa hela lägenheten grundligt efter att den är tömd. 

·         Transport
Bestäm dig för hur du ska transportera dina ägodelar från din gamla bostad till den nya. Många väljer att ta hjälp av en flyttfirma. 

Flytthjälp
För att göra det så lätt som möjligt hjälper Dinflytt.se dig att hitta rätt flyttfirma för just ditt behov! Detta nätverk består av en mängd olika pålitliga flyttfirmor från hela Sverige. Du kan välja mellan olika alternativ och hitta ett optimalt erbjudande, oavsett om du flyttar inom din kommun eller till andra sidan av landet.

 Söker du en flyttfirma i Luleå, Göteborg eller Malmö? På hemsidan Dinflytt.se kan du fylla i din gamla adress samt den adress du ska flytta till. Om du till exempel söker en flyttfirma i Luleå hittar du både företag som hjälper dig med att flytta till eller inom Luleå. Välj sedan datum för flytten. Hela processen tar bara några minuter och därefter kan du få erbjudande från upp till sex olika flyttfirmor. Du binder dig inte till något utan väljer själv om du vill acceptera ett erbjudande.

 

 

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.063