23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Movomech expanderar – utökar produktionsytan

| Medlemsnyhet | Företag Movomech AB

Movomech expanderar och skapar 720 kvadratmeter ny produktionsyta i en nybyggd industrilokal i direkt anslutning till den existerande verksamheten i Kristianstad.

– Som följd av en framgångsrik infasning av de nya profilerna AHB140 och AHB190 under 2019 togs tidigt beslut om att utöka produktionslokalerna för att smidigt kunna hantera ökande försäljningsvolymer av lättraverssystem i aluminium, berättar produktionschef Roger Björk.

Ny profilserie till lättraverssystemet Mechrail™

Den nybyggda produktionsytan färdigställs under 2020/2021 och utrustas med en ny optimerad logistisk flödesprocess för kapning, packning och lastning av aluminiumprofiler, och genererar även ytterligare lagringskapacitet lokalt i Kristianstad av traversprofilerna med störst omsättning.

– Expansionen är även avsedd för att möta marknadens ökande efterfrågan på kortare ledtider också för riktigt stora volymprojekt, förklarar Roger Björk. Numera förväntas vi ofta kunna leverera stora traverssystem som ska serva tio-tjugo arbetsstationer på nästan lika kort tid som singelsystem, och detta vill vi gärna kunna supporta våra kunder med.

Inredningen i de nya lokalerna består till stor del av de egna produkterna. Både traverssystem, flera lyftmanipulatorer för materialstapling och tillhörande lyftverktyg tillverkas och monteras i egen regi.

För mer information, se www.movomech.se.

 

Movomech® Ergonomiska lyfthjälpmedel till industri
Lättraverssystem | Svängkranar | Lyftmanipulatorer | Lyftverktyg | Systemlösningar

Medlemsnyhet

Företag
Movomech AB

Kabelvägen 9
291 09 Kristianstad
Sverige
Movomech AB

Bilder och video

Den utökade produktionsytan förbereds i nybyggda lokaler i direkt anslutning till Movomechs kontor och befintliga produktionslokaler.Movomechföretagens huvudkontor och produktionslokaler återfinns i Kristianstad i nordöstra Skåne, med global representation via försäljningskontor och återförsäljare i hela världen.Movomech Mechrail™ lättraverssystem i aluminiumMovomech Mechstack Pro elektrisk lyftmanipulator

Sänd till en kollega

0.063