23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

APBA60 Ny motor från Nanotec

APBA60 är en ny serie borstlösa DC motorer från Nanotec. Med en nominell effekt på upp till 400W ger de borstlösa likströmsmotorerna i APBA60-serien ett extremt kraftfullt alternativ till AC-servomotorer i samma storlek.

Med en nominell effekt på upp till 400W ger de borstlösa likströmsmotorerna i APBA60-serien från Nanotec ett extremt kraftfullt alternativ till AC-servomotorer i samma storlek.

De nya likströmsmotorerna motsvarar skyddsklass IP65 och är som standard utrustade med encoder eller encoder och broms. Motorerna finns i två längder och har en nominell hastighet på 3000 varv/minut vid en nominell spänning på 48V.

På grund av motorernas låga driftsspänning är de särskilt lämpliga för användning i batteridrivna applikationer, såsom vid förarlösa transportsystem (AGV) eller servicerobotar. Likströmsmotorerna APBA60 kan också enkelt användas i medicinska eller andra miljöer där AC-servon kräver ytterligare isolering eller särskilda säkerhetsåtgärder.

Likströmsmotorerna APBA60 är mekaniskt kompatibla med 60 mm växelströmsmotorer och kan idealiskt kombineras med växellådor och motorstyrenheter från Nanotec.


Återförsäljare i Sverige
SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
VAT nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031