23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

APBA60 Ny motor från Nanotec

| Medlemsnyhet | Företag Solectro AB

APBA60 är en ny serie borstlösa DC motorer från Nanotec. Med en nominell effekt på upp till 400W ger de borstlösa likströmsmotorerna i APBA60-serien ett extremt kraftfullt alternativ till AC-servomotorer i samma storlek.

Med en nominell effekt på upp till 400W ger de borstlösa likströmsmotorerna i APBA60-serien från Nanotec ett extremt kraftfullt alternativ till AC-servomotorer i samma storlek.

De nya likströmsmotorerna motsvarar skyddsklass IP65 och är som standard utrustade med encoder eller encoder och broms. Motorerna finns i två längder och har en nominell hastighet på 3000 varv/minut vid en nominell spänning på 48V.

På grund av motorernas låga driftsspänning är de särskilt lämpliga för användning i batteridrivna applikationer, såsom vid förarlösa transportsystem (AGV) eller servicerobotar. Likströmsmotorerna APBA60 kan också enkelt användas i medicinska eller andra miljöer där AC-servon kräver ytterligare isolering eller särskilda säkerhetsåtgärder.

Likströmsmotorerna APBA60 är mekaniskt kompatibla med 60 mm växelströmsmotorer och kan idealiskt kombineras med växellådor och motorstyrenheter från Nanotec.


Återförsäljare i Sverige
SOLECTRO AB
www.solectro.se

Medlemsnyhet

Företag
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Sänd till en kollega

0.078