23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Funderar ni på att börja fräsa detaljer?

| Medlemsnyhet | Företag Solectro AB

Med Datron neo har ni möjligheten att utveckla era produktidéer in-house. Med Datron neo kan ni snabbt och enkelt ta fram era detaljer. Med en Datron neo blir får ni ett snabbare och mer flexibelt tillverkningsflöde.

Från produktidé till produktion
Med Datron neo har ni möjligheten att utveckla era produktidéer in-house. Med Datron neo kan ni snabbt och enkelt fräsa era detaljer. Med en Datron neo får ni ett snabbare och mer flexibelt tillverkningsflöde.

Anpassning efter varierande marknad och världssituation
Med Datron neo kan man enkelt bearbeta endast en prototyp, en liten serie, en stor serie eller kanske bara utföra en snabb ändring på en redan fräst detalj för en direkt anpassning.

Snabbt och enkelt
Med Datron neo går det snabbt och enkelt att komma igång med CNC-fräsningen. Med en enkel installation och ca 1 -2 dagars utbildning är ni redo för att påbörja CNC-fräsningen av era detaljer. 
Under pandemin genomför vi våra utbildningar online, Datron neo är konstruerad för att kunna installeras via ett plug and run system.

Tydlig och instruerande display
Datron neo har en tydlig och instruerande display, designen liknar ett smartphoneinterface med självförklarande ikoner som guidar användaren genom förloppet. Det är enkelt att följa maskinens aktuella status via en "run screen". Setup-funktionen i Datron neo är kamera-assisterad och hanteras med "swipe"-rörelser.

Datron neo är kompatibel med de flesta ledande CAM leverantörerna och tilläggsdata från CAM kan användas.

Boka gärna en live-demo
Kontakta en säljare redan idag för att veta mer, få en kostnadskalkyl och för att boka en virtuell live-demo så att ni kan få uppleva hur snabbt och enkelt det är att få fram en färdig detalj med det vägledande, smarta och enkla arbetsflödet på bara fyra steg.

Leasing
Vi hjälper er gärna med en eventuell leasing.  

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Medlemsnyhet

Företag
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Sänd till en kollega

0.063