23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Litiumjonbatterier transporterade i hållbara lådor

| Medlemsnyhet | Företag Clip-Lok SimPak

Clip-Lok SimPak® har utvecklat både engångs och återanvändbara förpackningar för litiumjonbatterier.

Vår kund är en tillverkare av litiumjonbatterier som används i industrigaffeltruckar. Clip-Loks lösning kan hantera tre olika storlekar av litiumjonbatterier i en låda. Dessutom sparar den enkla hanteringen av Clip-Lok-lösningen produktionstid. En avkastning på investeringsanalys indikerade markanta besparingar för vår kund.

Multiprodukt förpackningsdesign

Vår kund förpackade tidigare en batterityp, av en storlek, per låda. Clip-Loks designers optimerade den tidigare modellen och designade en smidigare låda. Vår kund kan nu packa tre batterityper av olika storlek i en låda. Dessutom kan vår förpackningsdesign rymma 4 till 12 litiumjonbatterier i olika storlekar i en låda! På sådant sätt, kan vi avsevärt minska förpackningskostnaden för vår kund.

Vår kund använder Clip-Lok returlådor för sina två- och trevägsflöden. På samma vis använder de Clip-Loks engångslådor för sina exporter.

Clip-Loks lådor är platta och smidigt förpackningsbara, vilket minskar transportkostnaderna. De kan även staplas, vilket gör det enkelt att förvara dem och därmed minska lagerkostnader. Dessutom är våra lådor spik- och verktygsfria. Det gör batterierna mindre mottagliga för skador. Lådorna är också lätta att komma åt från alla fyra sidor, vilket gör det enkelt för operatörerna att hantera.

VD:n för vår kund sa: "Vi var verkligen nöjda med den designade lösningen från Clip-Lok. De lyckades designa en låda som passar flera moduler och batterityper, vilket sparar oss förpackningskostnader. Lådans plana design sparar oss också transportkostnader för våra returer. Våra operatörer tycker att lådorna är enkla att öppna och vi är väldigt nöjda med Clip-Loks servicestöd."                                

Avkastning på investering

I slutet av projektet beräknades en avkastning på investeringen. Resultaten visade på att vår kund sparade in tusentals euro på grund av den innovativa designen, lätthanteringen och minskningen av förvaringskostnaderna för vår låda.

Roger Tillberg leder litiumjonbatteri-projektet i Sverige och Norge. Han säger: "Vi skapade en optimal förpackningslösning för vår kund. Vi förbättrade också hanteringsupplevelsen för deras operatörer. Den innovativa konstruktionen skyddade batterierna och optimerade förpackningen. Vår beräkning av avkastningen på investeringen i slutet av projektet avslöjade betydande besparingar för vår kund."

Kontakta oss på info@clip-lok.com om du vill veta mer om vår litiumjonbatterilösning.

Medlemsnyhet

Företag
Clip-Lok SimPak

Karl XI:s väg 27
302 94 Halmstad
Sverige
Clip-Lok SimPak

Bilder och video

förpackningar för litiumjonbatterierförpackningar för litiumjonbatterierförpackningar för litiumjonbatterierförpackningar för litiumjonbatterierförpackningar för litiumjonbatterierförpackningar för litiumjonbatterier

Sänd till en kollega

0.062