23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Wow! Se recensionen av DATRON neo

| Medlemsnyhet | Företag Solectro AB

DATRON neo gör det enkelt att komma igång med höghastighetsfräsning (high-speed-milling). DATRON neo utvecklades för att fler företag och användare skall få möjligheten och tillgång till att producera med höghastighetsfräsning.

Enkelt att komma igång
DATRON neo gör det enkelt att komma igång med höghastighetsfräsning (high-speed-milling). DATRON neo utvecklades för att fler företag och användare skall få möjligheten och tillgång till att producera med höghastighetsfräsning (high-speed milling) utan att det krävs flera års erfarenhet och kunskap som maskinist/operatör.

Enkelt och tydligt
DATRON neo har en enkel och tydlig mjukvaru-design med självförklarande ikoner och realistisk 3D grafik, till detta finns en kamera-assisterad setup som utförs med "swipe"-rörelser. DATRON neo har en ”run screen” som hela tiden visar maskinens aktuella status. DATRON neo har en design som gör att det är enkelt att komma åt och även att se hela arbetsområdet via maskinens frontlucka. Inte nog med detta så passar DATRON neo in genom en vanlig standard dörr och 2016 vann DATRON neo Reddot Award. 

CAM mjukvara
DATRON neo är kompatibel med ledande CAM leverantörer.

Installation och utbildning via live-stream
Under en för oss alla utmanande period där viruset Covid-19 ställer till det för oss, så har vi inte haft möjligheten att besöka våra kunder för att utföra installation och utbildning på plats. Istället har vi tillsammans med våra nya DATRON neo kunder utfört både installation och utbildning via live-stream och efter ca 1-2 dagars installation och 2 dagars kom i gång utbildning på maskin och mjukvara så var våra nya kunder ”up and running” med att producera egna detaljer. 

Recension på youtube

Boka en personlig demo/Live-stream demo och vi visar enkelheten med DATRON neo och mjukvaran Next.
Ni får er egen stund för frågor och funderingar och vi visar och förklarar.  Kontakta: Mattias Tetzlaff, 040-536616

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Medlemsnyhet

Företag
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.063