23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Meggitt A/S uppskattar digital service och support

| Medlemsnyhet | Företag Envotherm A/S

”Envotherms HOT-line support är den bästa av dem vi har”, säger Morten Degn

2013 investerade Meggitt A/S i en indunstare för att behandla deras processvatten.

Processvattnet innehåller tungmetaller och andra kemikalier, vilket innebär att processvattnet inte kan släppas ut direkt. Efter behandling i Envotherms indunstare ligger värdena på det behandlade processvattnet långt under utsläppskraven.

Meggitt A/S är experter på tillverkning av piezokeramiska komponenter som används i sensorer. Meggitt A/S är en del av Meggitt PLC:s Sensing System Division.

Styrningen i Envotherms indunstare har sensorer och avkännare som säkerställer att det kommer ett larm i god tid innan, om systemet behöver rengöras eller en slitdel i systemet behöver bytas ut. Systemets styrning är programmerat så att Meggitts anställda kan följa processen och alla parametrar i systemet, antingen via pekpanelen, mobiltelefonen eller datorn. Hos Envotherm kan ingenjören ansluta till anläggningen och se processen online. Larm informerar kunden och Envotherm om precis var problemet finns, vilket säkerställer snabb problemlösning.

Morten Degn säger:

”Vi har flera maskiner som är online, men vi får den bästa servicen får vi hos Envotherm. Det är alltid samma kvalificerade ingenjör i andra änden – han känner till vår anläggning och problemlösningen tar bara några minuter. Det är viktigt för oss att anläggningen kan behandla vårt processvatten dygnet runt och digitaliserad service och support säkerställer detta. Vi rekommenderar gärna Envotherm till andra med industriellt avloppsvatten.”

Morten Degn, Underhållstekniker

Om du vill veta mer, kontakta gärna VD Vibeke Svendsen, mobil +45 40279217 eller e-post, vsv@envotherm.dk

Medlemsnyhet

Företag
Envotherm A/S

Lysbjergvej 12
6500 Vojens
Danmark
Envotherm A/S

Sänd till en kollega

0.063