23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Envotherms första indunstare i USA

| Medlemsnyhet | Företag Envotherm A/S

Envotherm vann ordern på grund av teknisk expertis och servicegaranti.

IMET Alloys behövde byta ut deras underhållsintensiva indunstare. För att utvärdera vilken teknik och leverantör man skulle välja, anlitade IMET en konsult med expertis inom detta område som bjöd in ledande förångarleverantörer till presentationer. Av de fyra leverantörerna satte Envotherm standarden och vann ordern.

Envotherm var den enda leverantören som kunde garantera alla deras viktiga prestandaparametrar: Energiförbrukning, reningsfrekvens, koncentrationsgrad, kapacitet, destillatkvalitet, upptid, teknisk support och respons på serviceärenden.

Dygnet-runt-servicen gjorde det möjligt för IMET Alloys att fatta det avgörande beslutet. IMET Alloys valde ET 1250 med extra utrustning.

IMET Alloys är ett strategiskt materialhanteringsföretag och en industriledare inom återvinning av superlegeringar och titan för flygindustrin.

”Indunstaren installerades i augusti 2018. Vi är mycket imponerade av installationen, tekniken, utrustningens prestanda och den teknisk supporten. Destillatets renhet är som lovad och utrustningen är ytterst tillförlitlig. Vi rekommenderar gärna denna lösning till andra branscher.”

Mike Oruska, COO IMET Alloys, USA

Om du vill veta mer, kontakta gärna VD Vibeke Svendsen, mobil +45 40279217 eller e-post, vsv@envotherm.dk

Medlemsnyhet

Företag
Envotherm A/S

Lysbjergvej 12
6500 Vojens
Danmark
Envotherm A/S

Sänd till en kollega

0.063