23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Flexibel konstruktion i räddningsfordon

| Medlemsnyhet | Företag Aero Materiel AB

I miljöer där ergonomi, funktionalitet och användarvänlighet är avgörande finns våra dynamiska fästen till skärmar.

Med flera varianter på rörelse, montering och färg finns det ett alternativ som passare din applikation för att skapa en trygg arbetsplats.

Vinkla, höjdjustera efter din arbetsställning
 Inom specialfordon, påbyggnad och räddningsfordon används monterade skärmfästen för tillämpningar i förarmiljön där skärmar och datorer används för rapportering och dokumentering av utförda uppdrag. Skärmfästen och skärmjustering finns vanligtvis i konstruktioner som kräver ergonomi och säker positionering.

Framtidslåset - C2
I trånga utrymmen där man enkelt behöver komma åt sjukvårdsmaterial är det viktigt med rätt lås för enkel inventering. När räddningsfordon kommer på plats är det brådskande. Personal hämtar förband i lådor och öppnar snabbt luckor för medicinering. Vårt C2 lås underlättar inventeringen då låset indikerar för vilka skåp och lådor som sjukvårdspersonalen har öppnat vid uryckning. Finessen med det mekaniska låset är att inventeringen blir enkel och tidseffektivt med färgindikeringen på låset som visar om luckan öppnats eller ej.

Hitta rätt motstånd med friktion i ett positionsgångjärn
 Våra positionsgångjärn finns med olika motstånd och fjäderfunktion för att anpassas till bästa känsla. Positionsgångjärn har rätt motstånd för att öppnas och stanna i ett eller flera lägen så att luckan inte stängs igen oavsiktligt. Våra positionsgångjärn gör det enkelt för sjukvårdspersonal att fälla ner tagentbordet och att det stannar i önskat läge i räddningsfordonet.

Monitorarm från vägg till rätt arbetsställning.
 Våra utbud på skärmfästen och stativ för monitorer förekommer vanligtvis inom medicinutrustning, laboratorieutrustning där varje användare vill ha sin specifika inställning. Med positioneringsteknik går det att justera höjd och vinkel i skärmfästen för rätt placering av datorskärmar. De dynamiska fästena är konstruerade för aktiv användning och rörelse för flera riktningar i krävande miljöer så att skärmen aktivt kan justeras med en hand. Inom medicinbranschen finner du våra skärmstativ, väggfäste och monitorarmar monterade i applikationer som:

  • Andningsskydd och ventilatorer till endoskopi
  • MR- scanning maskiner
  • Sjukhusvagnar med olika utrustning
  • Ambulanser där datorskärmen enkelt ska vinklas ut för arbetsställning.
  • Skärmar på vagnar med hjul eller för bänkar med datorer.

 

Medicin lås för hygien
 Vårt E3-H kompressionslås kan medicinindustrin vara trygga med att inga bakterier eller smuts samlas på låsets utsida. E3-H kompressionslåset har bara släta ytor och är tillverkad i syrafast stål. Låset går därför enkelt att rengöra och att öppna t.ex. med hjälp av en skiftnyckel. Låset är designat för medicinsk utrustning i krävande miljöer och uppfyller DIN 1672-2 och IP69K krav.

Vill du veta mer!
Kontakta bo.murath@aeromateriel.com


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Aero Materiel AB

Österängsvägen 16
554 63 JÖNKÖPING
Sverige
Aero Materiel AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.062