23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Våra kunder väntar på ditt besök

| Medlemsnyhet | Företag Kyocera Unimerco Tooling AB

En högkvalitativ produktportfölj med skärande verktyg för metallbearbetning väntar på att få resa runt i Västra Götalandsregionen. Kanske med dig. Kyocera Unimerco söker nu en säljare med bas i eller omkring Göteborg.

Har du tidigare erfarenhet av skärande verktyg från metallindustrin? Är du redan idag säljare inom verktyg eller maskin, eller har du den tekniska kompetensen från metallindustri och vill utvecklas som säljare? Gillar du att jobba i ett företag som kännetecknas av stort engagemang och högteknisk kompetens? Då är du kanske vår nya säljare. 

Vi söker en distriktsansvarig säljare till vårt västra distrikt som i huvudsak omfattar Västra Götaland, Bohuslän och Halland. Som säljare får du en nyckelroll i utvecklingen av Kyocera Unimerco som har tillväxt högt på agendan. Du jobbar med att skapa professionella och långsiktiga relationer för att öka våra marknadsandelar. Dagligen besöker du nya och befintliga kunder för att erbjuda verktygslösningar och förstklassig service. Vi ser att du skapar och utvecklar ”best in class” verktygsförsäljning, från besök till leverans och uppföljning.

Du utgår från din bostadsort som helst ligger i Göteborgsområdet. Till din hjälp har du goda kollegor som t.ex. optimeringstekniker, interna säljtekniker och ett serviceteam. Du rapporterar till försäljningschefen för vår metallavdelning.  

För att lyckas i rollen vill vi att du har: 
- Erfarenhet från skärande bearbetning inom metallindustri 
- Egen drivkraft och förmåga att själv planera sitt dagliga arbete 
- God datavana av framförallt Microsoft Office produkter 

Detta är en roll där vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och önskar att du: 
- är driven, kreativ, målinriktad och har viljan att utveckla dig själv  
- är nyfiken och drivs av att skapa resultat 
- är ordningsam, noggrann och ansvarstagande 
- gillar en aktiv- och händelserik miljö och ser service som en självklar del i arbetet 

Vi erbjuder vår nya säljare en ordentlig introduktion, löpande produktutbildning, stöd från kollegor och ledare samt möjligheten att arbeta i ett globalt företag med goda utvecklingsmöjligheter. Sist men inte minst, du kommer att utgöra en viktig kugge i vårt företag för att nå våra högt ställda mål.  

Mer information om tjänsten lämnas av Försäljningschef Jan Bengtsson, telefon 0709-54 46 11.

Känner du att detta låter som en intressant utmaning och vill vara med på vår satsning in i framtiden så är du varmt välkommen med din ansökan. Vi tillämpar löpande urval.

Sök tjänsten här


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Kyocera Unimerco Tooling AB

BOX 3237
Sagaholmsvägen 9
550 03 JÖNKÖPING
Sverige
Kyocera Unimerco Tooling AB

Sänd till en kollega

0.063