23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

KUKA:s nya KR SCARA-robotar

| Medlemsnyhet | Företag KUKA Nordic AB

Effektiv och snabb hjälp i industriell produktion, med egenskaper som ultrakompakta, snabba och starka blir KUKA:s nya KR SCARA-robotar en värdefull hjälp i industriell produktion för smådelsmonterings-, materialhanterings- och inspektionsuppgifter.

Med de nya KR SCARA-robotarna utökar KUKA sin stora portfölj av industriella robotar. KR SCARA-robotarna gör automatisering lättare och hållbart mer ekonomisk, även på extremt kostnadskänsliga marknader.
– Oavsett användningsområde ger KR SCARA-robotarna maximal effektivitet och ekonomi redan från start. Tack vare en mängd integrerade system för mediaförsörjning kan de hantera nästan alla uppgifter, säger Kim Reeslev, Country Manager Denmark & Baltic States och fortsätter:  – De är starka, snabba och effektiva och optimala för användning inom appli-kationer för montering, hantering och materialtestning. 
KR SCARA-robotarnas höga hastigheter med en nyttolast på sex kilo och en räckvidd på 500 respektive 700 mm tillsammans med KUKA:s välkända programmering gör det möjligt för kunderna att hantera mycket kompakta pick and place applikationer. De nya robotarna är flexibla i installationen, mycket exakta i sina rörelser och lätta att underhålla.
– Sammantaget innebär det att kunderna nu kan förverkliga mer flexibla mönster i sina robotapplikationer, säger Kim Reeslev och konstaterar:
– KR SCARA kommer utan tvekan att vara en pålitlig robotkollega i den globala industrin nu och i framtiden.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
KUKA Nordic AB

A Odhners gata 15
421 30 Västra Frölunda
Sverige
KUKA Nordic AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.065