23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Webbinarium - Arbetsmiljörevision enligt ISO 45001

| Medlemsnyhet | Företag Ramboll Utbildning

Är du intresserad av vad ska man fokusera på som revisor av ett arbetsmiljöledningssystem? Missa inte vårt kostnadsfria webbinarium 1/10 där vi ger er tips och vägledning.

Det blir allt viktigare att ha ett aktivt och framgångsrikt arbetsmiljöarbete för att vara en konkurrenskraftig arbetsgivare. Många verksamheter som tidigare bara varit kvalitets- och miljöcertifierade breddar därför sina certifikat till att även omfatta arbetsmiljö.

Internrevisionerna måste därför också omfatta arbetsmiljöarbetet. Men vad ska man fokusera på som revisor av ett arbetsmiljöledningssystem?

Vi ger er tips och vägledning under detta webbinarium.

Ur webbinariets innehåll:

  • Översikt ISO 45001:2018 ur ett revisionsperspektiv
  • Vilka roller/funktioner bör revideras?
  • Specifika fokusområden med vanligt förekommande brister


Många verksamheter har revisorer som är erfarna utifrån de sedan länge etablerade kvalitets- och miljöstandarderna ISO 9001 och ISO 14001. Då allt fler verksamheter väljer att certifiera sig enligt ISO 45001:2018 (alternativt gå över från den gamla OHSAS 18001-standarden) blir det en utmaning att säkerställa att revisorerna har förmågan att framgångsrikt revidera ett arbetsmiljöledningssystem utifrån kraven i ISO 45001.

Webbinarieledare: Johan Sund, Ramboll

Missa inte att anmäla dig!

När: 1 oktober

Tid: 10:00 - 11:00

Webbinariet är kostnadsfritt

Intresserad men osäker på om du kan delta? Anmäl dig ändå för att få en länk till inspelning samt material skickat till dig i efterhand. Du får gärna bjuda in kollegor eller andra intresserade!

Medlemsnyhet

Företag
Ramboll Utbildning

Vädursgatan 6
402 27 Göteborg
Sverige
Ramboll Utbildning

Sänd till en kollega

0.046