23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Maximera säkerheten i e-handelsskåp med våra lås

| Medlemsnyhet | Företag Aero Materiel AB

E-handeln växter i snabb takt. Korta ledtider, aviseringar och spårbara leveranser ger full kontroll på paket.

I e-handelsskåp är säkerheten viktig då flera personer ges åtkomst till luckorna. Låsen på luckorna bör vara vandalsäkra för att skydda paket med höga värden från stöld.

Elektriskt spanjolettlås för säker åtkomst 
I e-handelskåp utförs regelbundet underhåll av instrumentpanel, byte av elkablar och service av mjukvaran innanför skåpet. För säker åtkomst kan ett vandalsäkert spanjolett lås installeras bakom instrumentpanelen för löpnade underhåll av apparaten. Med identifierbar inloggning underlättar spårning av när och vem som öppnat och stängt skåpet. Det elektriska spanjolett låset ökar säkerheten för e-handelsprodukter.

Elektroniskt lås med övervakning ger full säkerhet
Det elektriska R4-låset är enkelt att integrera i olika system för övervakning av e-handelsskåp. R4- serien förhindras oavsiktlig öppning samtidigt har låsen en hög prestanda för att klara varierande klimat. En komplett lösning med handtag, vajer och lås som ger säker utvändig låsning med flera låspunkter på insidan av konstruktionen. Automatisk inloggning underlättar spårning av när och vem som öppnat och stängt skåpet. Det går att beställa det elektriska låset med Bluetooth som ersätter den traditionella nyckeln. Med bluetooth lås kan konsumenten enkelt hämta ut matvaror och via en kod för full åtkomst till hela betalapparaten i e-handelsskåpet. Det elektriska låset ökar säkerheten med flera alternativ av låsning för framtidens e-handelsprodukter.

Lås anpassade för leveransfordon
Intuitiva lås som säkrar upp att innehållet i leveranserna inte påverkas av yttre faktorer under färden till slutdestinationen. De robusta låsen passar perfekt för utvändig installation och monteras enkelt i applikationen. Lång livslängd och hållbarhet i kombination med att låsen klarar det tuffa klimatet och utomhusmiljön.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Aero Materiel AB

BOX 5031
Österängsvägen 16
550 05 JÖNKÖPING
Sverige
Aero Materiel AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.065