23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

AB. Th. Schéle utökar sin kapacitet för förvaring av coil

| Medlemsnyhet | Företag BegnerAgenturer AB

Med Begner Agenturer som partner har AB. Th. Schéle i Halmstad utökat sin kapacitet för förvaring av coil med coillagringssystem från Lankhorst

Till den nya traversförsedda hallen, som färdigställdes 2019, har AB Th. Schéle investerat i ett komplett Lankhorst RollStop coillagringssystem. Systemet är ett ”turn-key”-system för förvaring av coil i upp till 3 nivåer, som erbjuder maximal flexibilitet och högsta säkerhet.

”Systemet medger att vi snabbt kan anpassa lagret efter olika dimensioner, allt efter kundernas varierande behov”, säger Patrik Christiansson på AB Th. Schéle.

 

AB Th. Schéle har varit verksamt med logistik kring stålrullar i över 30 år. Under dessa år har önskemålen och kraven på företagets tjänster förändrats avsevärt – i början handlade det mest om att överbrygga avståndet från havet till mottagarna, men idag ser många möjligheter med att lagra stålrullar i Halmstad för att sedan ropa av efterhand som produktionen så kräver. Detta ställer höga krav på lagerkapacitet och smidigt plock, varför man fann behov av att investera i en ny traversförsedd hall dedikerad till förvaring av coil.

 

”Kunden hade behov av stor flexibilitet i sin coilförvaring och därför föreslog vi för dem det rälsbaserade RollStop-systemet, där en person enkelt kan justera förvaringsklossarna på rälsen beroende på coildiameter. Lankhorst har också många andra coillagringslösningar i sitt program, men detta rälsbaserade system är lite extra fiffigt, då man, om behovet dyker upp i framtiden, också kan byta ut klossarna till andra varianter klossar anpassade för andra langringsbehov”, säger Kim Åkerblom på Begner Agenturer AB.

 

Begner Agenturer AB i Falun, som fungerat som agent för Lankhorst Mouldings sedan 1999, representerar flera världsledande europeiska företag som levererar teknik och maskiner till den skandinaviska marknaden. Våra kunder är främst inom metallindustrisektorn, men många av våra produkter kan också appliceras på andra industrier.

Besök vår hemsida: www.begner.se


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
BegnerAgenturer AB

Kaserngården 4
791 40 Falun
Sverige
BegnerAgenturer AB

Sänd till en kollega

0.046