23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

HORN Kassettsystem 220

| Medlemsnyhet | Företag HORN Sverige

Verktygssystemens modularitet spelar en avgörande roll i flexibel och produktiv användning av verktyg för att producera små och medelstora satsstorlekar

Paul Horn GmbH utökar sitt kassettsystem 220 till att omfatta i stort sett alla skär typerna. Samtliga kassetter monteras direkt och snabbt i universella hållare. Det T-formade gränssnittet ger en högprecision vid byte av kassett. Dessutom säkerställer T-formen ett stabilt gränssnitt mellan hållare och kassett. Alla varianter är med invändigkylkanal. Kylvätskan kommer direkt ifrån klämfingret och stödet under ifrån. Detta säkerställer en riktad kylning direkt mot skärzonen under bearbetningen. Ett ”externt kylvätske öga” kan stängas av med en skruv om så önskas.

 För radiellbearbetning finns kassetterna för följande skärsorter: S100, S224, S229, S274, 34T, 312, S315, S316 plus S64T med sex skäreggade. För axiellberbetning finns kassetterna för skärsorter S25, S224 och S229. Det flexibla spårbearbetningssystemet täcker ett stort område av spårbredder, spårdjup och avstickningsoperationer och med substrat och beläggning för ett brett användningsområde. Med grundhållare för maskingränssnitten Polygon, HSK, TS samt fyrkants- eller runda skaft.

 Verktygssystemens modularitet spelar en avgörande roll i flexibel och produktiv användning av verktyg för att producera små och medelstora satsstorlekar. Minskade ställtider vid verktygsbyte för en högre effektivitet. Det modulära verktygssystemet ger just denna möjlighet och passar för såväl enkel spindliga svarvar som för fler spindliga maskiner.

Mera info:

https://www.phorn.de/products/latest-products/archive/innovation-archive/download/info-220-modulares-stechsystem-220-1/

Medlemsnyhet

Företag
HORN Sverige

Box 1902, Boglundsg. 2 Eurostop Örebro
701 19 Örebro
Sverige
HORN Sverige

Sänd till en kollega

0.062