23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Rätt produkt i önskad applikation

En teknisk rådgivare för dig!

Att öppna, stänga och låsa en lucka är ofta första kontakten med en produkt. En rörelse eller beröring som förväntas infria allt det som både produkt och varumärke lovar. Med våra lösningar kan vi underlätta din design, utveckling och konstruktion av nästa produkt för att ge en unik användarupplevelse.

Framtidslåset - Inventera enkelt och smidigt med C2-låset

I trånga utrymmen där man enkelt behöver komma åt sjukvårdsmaterial är det viktigt med rätt lås för enkel inventering. När räddningsfordon kommer på plats är det brådskande. Personal hämtar förband i lådor och öppnar snabbt luckor för medicinering. Vårt C2 lås underlättar inventeringen då låset indikerar för vilka skåp och lådor som sjukvårdspersonalen har öppnat vid uryckning. Finessen med det mekaniska låset är att inventeringen blir enkel och tidseffektivt med färgindikeringen på låset som visar om luckan öppnats eller ej.

Trygg uppkoppling med Bluethooth lås

Med ett bluetooth lås i laddstoplen ges en kod för anpassad åtkomst att komma åt luckor i laddstoplen. Att skilja på åtkomsten för en privatperson och en servicetekniker som regelbundet nyttjar laddstolparna kan göras genom att konstruera låset direkt i elskåpet.

Laddstation med installerat snabblås

Underhåll av elskåp och laddstoplar underlättar med ett snabblås installerat. I ett enkelt vred för snabb öppning av luckan för att komma åt elkablar vid service och underhållsarbete av laddstationer.

Boka ett möte med oss! 

Vi hjälper dig att hitta tekniska komponenter för att lösa ditt behov. Välj flexibla lösningar för din applikation oavsett konstruktion. Tillsammans med vår erfarenhet och våra globala leverantörer kan vi guida dig till rätt i val av lås, gasfjäder eller gångjärn.

Nyfiken på att veta mer!
Kontakta marknad@aeromateriel.com

Aero Materiel AB
Österängsvägen 16
554 63 JÖNKÖPING
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562578079

Sänd till en kollega

0.032