23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Webbinarium - Hållbarhetskrav i upphandlingar

| Medlemsnyhet | Företag Ramboll Utbildning

Under detta webbinarium kommer vi att sammanfatta de vanligaste hållbarhetskraven vid inköp och upphandling, och tittar närmare på hur ni kan jobba smart, effektivt och systematiskt för att uppfylla dem.

Jobba smart, effektivt och systematiskt för att uppfylla hållbarhetskrav
Det ställs allt oftare krav på hållbarhet i olika upphandlingar och vid kontraktering av leverantörer. Vissa branscher går i bräschen för utvecklingen, t.ex fordonsindustrin, textilindustri, IT, och livsmedel. Dessutom har många investerare fått upp ögonen för att hållbarhet och avkastning går hand i hand. Men vad innebär detta i praktiken för dig som levererar på ramavtal eller har kunder eller investerare som ställer krav?

Under detta webbinarium kommer vi att sammanfatta de vanligaste hållbarhetskraven vid inköp och upphandling, samt krav från investerare och tittar närmare på vad som faktiskt förväntas av din organisation, och inte minst hur ni kan jobba smart, effektivt och systematiskt för att uppfylla dem.

Ur webbinariets innehåll:

  • Kontraktsvillkor – varför ställs dessa krav och hur kan kraven se ut?
  • Krav på produkt & tjänst – varför ställs sådana krav och hur kan de se ut?
  • Arbetssätt och verktyg för att uppfylla kraven

Anmäl dig till webbinariet!

9 oktober kl 10:00 - 11:00

Webbinariet är kostnadsfritt

Intresserad men osäker på om du kan delta? Anmäl dig ändå för att få en länk till inspelning samt material skickat till dig i efterhand. Du får gärna bjuda in kollegor eller andra intresserade!

Medlemsnyhet

Företag
Ramboll Utbildning

Vädursgatan 6
402 27 Göteborg
Sverige
Ramboll Utbildning

Sänd till en kollega

0.063