23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Missa inte OnRobot Sander

| Medlemsnyhet | Företag Solectro AB

Komplett elektrisk roterande slipmaskin som kan användas för nästan alla automatiserade ytbehandlingstillämpningar, från slipning och putsning till polering och rengöring.

Utrusta er robot med en komplett elektrisk roterande slipmaskin, OnRobot Sander, som kan användas för nästan alla automatiserade ytbehandlingstillämpningar, från slipning och putsning till polering och rengöring.

OnRobot Sander finns tillgänglig med allt du behöver för att komma igång direkt och den fungerar utan extern lufttillförsel, utan extra kostnader och komplexitet och helt utan det damm och buller som traditionella tryckluftsdrivna slipmaskiner orsakar.

OnRobot Sander levereras med allt du behöver för att komma igång direkt: plug-and-play-slipmaskin, flera olika standardiserade slip- och polerskivor, lättanvänd programvara och som tillval finns en automatiserad växlare för slipskivor samt en kraft- och vridmomentgivare. 

Du behöver inte en bullrig och dyr luftkompressor tack vare OnRobot Sander.  

Använd OnRobot Sander till många olika delars former och material för att få bättre enhetlighet, bättre kvalitet på slutbehandlingen och lägre kassation.  Dammet minskar på arbetsplatsen tack vare standardiserade 3M slipskivor och risken för arbetskador från vibrerande slipmaskiner minskar.  
 
Programmeringen för enkla ytbehandlingar kan slutföras med grundläggande robotkunskaper – ingen ytterligare utbildning krävs. Slipverktygets programvara integreras automatiskt med robotens programmeringskonsol, men en manuell knapp för att ”spara läge” på verktyget gör att du kan skapa vägpunkter ännu enklare, utan att använda programmeringskonsolen. Sander-programvaran levereras med flera olika vägplaneringsalternativ – från handstyrning, form och punkter, vilket gör att användarna kan justera rotationshastigheten, optimera cykeltiden och enhetligheten.  

Alla de avancerade funktionerna hos OnRobot Sander stöds av Universal Robots armar, men verktyget kan även enkelt integreras med andra stora robotmärken. 

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Medlemsnyhet

Företag
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.064