23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Aluminiumprofiler för konstruktion inom industri- och maskin

| Medlemsnyhet | Företag Solectro AB

Aluminiumprofiler för konstruktion inom industri- och maskinteknik. Vårt sortiment av aluminiumprofiler har tjocka väggar, de är stabila och vridsäkra, vilket gör att de lämpar sig väldigt bra för användning inom industri- och maskinteknik.

Stabila och kompakta profiler i natureloxerade aluminium. Profilerna finns i flera olika utförande och lämpar sig bra för snabba och komplicerade uppbyggnader av tex. maskinstativ, skyddshuvar, ramar, arbetsbord, maskinbord, benställningar och många andra liknande konstruktioner. Profilerna klarar höga belastningar och är tillverkade enligt DIN EN12020-2.

Universalprofilerna PU 25 och PU 50 i natur eloxerad aluminium för snabb och enkel uppbyggnad av ramar, skyddshuv, stativ och uppställningsbord. Universalprofilen är universellt användbar, lätt, kompakt och stabil.

Panelprofil PP i natur eloxerad aluminium för snabb och enkel uppbyggnad av ramar, bord och stativ. Högkantsmontering speciellt avsedd som bärande förklädnad, håller för höga belastningar.
Profilen finns i olika bredder: 50, 100, 150, 200 och 250 mm.

Ramprofil PL 40 / PL 80 i natur eloxerad aluminium för snabb och enkel uppbyggnad av ramar, bord och stativ. Ramprofilen är lätt, kompakt, stabil och avsedd för höga belastningar.

T-notplatta PT 25 i natur eloxerad aluminium användbar som bordskiva, fixturplatta. T-notplattan PT 25 har en universell precisions-, fastspännings- och bearbetningsyta. Dubbelsidigt planfräst.

Vi hjälper dig med rådgivning för stabilitet och sammankoppling, se våra förbindningar.

Titta även på våra olika tillbehör som hörnkopplingar, glidmuttrar, vinklar, täcklist mm

Profilerna finns i olika standardlängder, men vi erbjuder profilkapning på förfrågan.


SOLECTRO AB
www.solectro.se

Medlemsnyhet

Företag
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Sänd till en kollega

0.156