23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

PCB prototyp tillverkas och testas inom en dag

Med en LPKF ProtoMat® kan en PCB prototyp tillverkas och testas inom en dag - utan användning av farliga  kemiska etstankar. 

Mönsterkortsfräsmaskinen ProtoMat S104 producerar högpresterande kort som matchar eller överträffar kvaliteten på outsourcade PCB-prototyper.

Med en LPKF ProtoMat® kan en PCB prototyp tillverkas och testas inom en dag - utan användning av farliga  kemiska etstankar.  En fördel är också att eventuella problem med den ursprungliga designen kan identifieras tidigt, vilket gör att version 2 och 3 kan slutföras samma dag!

 "Tack vare vår LPKF ProtoMat tog vi ett projekt som annars skulle tagit 10 veckor, men vi gjort det på bara en vecka." - Paul Clark från Honeywell C&K Systems

LPKFs PCB-prototypsystem fungerar direkt från CAD-data, vilket ger den nödvändiga mångsidigheten som behövs för att arbeta på en mängd olika projekt, från PCB till RF-kapslingar, kontur routing, styrhöljen, frontplattor, skyltar, inspektionsmallar, testarmaturer och till och med lödpasta stenciler.

LPKFs ProtoMat S104 är fullt utrustad för elektroniklaboratoriet. Tack vare den högpresterande spindeln och vakuumbordet är den också lämplig för RF-applikationer och tunna laminat samt substrat med känsliga ytor.

Nödvändigt tillbehör: dammsugare (933011 4647)

Vill du veta mer eller få en provfräsning utförd kontakta Gerhard Tetzlaff på 040-536614 eller på e-mail gerhard.tetzlaff(@)solectro.se

 

SOLECTRO AB
www.solectro.se

 

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
VAT nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.078