23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Intuitivt lås till specialfordon

| Medlemsnyhet | Företag Aero Materiel AB

R4 -lås ger möjlighet till rätt upplevelse när man öppnar och stänger en lucka eller dörr. Den robusta helheten gör att stängning av luckan sker intuitivt med ett lätt tryck på dörren eller luckan.

R4 låssystem med en intuitiv känsla

Låsningspunkten (R4 låsmekanismen) kan väljas eller flyttas till lämpligt ställe. Låspunkten kan väljas fritt, dvs placering av låsmekanismen, som kontrolleras med vajer. R4 låssystemet består normalt av upp till tre komponenter för bästa lösning att öppna och stänga. Låssytemets handtag och lås kopplas ihop med en vajer så att dörren öppnas smidigt. Stäng enkelt genom att slå igen den till låst läge.

Klicka här för ladda ner broschyr om R4-lås!

Låssystemet passar för utvändig låsning på jalusidörrar och sidopaneler. Välj mellan en eller flera låspunkter på tex bärgningsbilar, mindre lastbilar och brandbilar. Med en splitter kan du öppna två lås med ett handtag alternativt öppna ett lås både från insida och utsida.

Justering och vinkling i trånga utrymmen
 Skärmfästet finns med flera funktioner som gör det möjligt att få plats med stora skärmar i trånga utrymmen. Ett monitorfäste eller en monitorarm lämpar sig i räddningsfordon där man snabbt och smidigt behöver komma åt datorskärmen men har en liten arbetsyta. Vinkla, höjdjustera eller rotera ut med monitorarm från vägg till rätt arbetsställning.

Skärmfäste för terräng 
Våra skärmfästen används för att stödja GPS skärmar och navigationsenheter. Skärmfästena är perfekt i mobila applikationer där man enkelt vill justera inställningen utan att behöva extra låsning för att behålla önskat läge, med rätt fäste är skärmen stabil trots de krafter som påverkar vid accelerationer och häftiga inbromsningar.

/Aero Materiel


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Aero Materiel AB

BOX 5031
Österängsvägen 16
550 05 JÖNKÖPING
Sverige
Aero Materiel AB

Bilder och video

R4 EM lås i flera modeller hos Aero MaterielBrandbil, räddningsfordon som har öppna luckor med räddningsmaterial förvarat. Lås monterat i luckor och dörrar- finns hos Aero MaterielGrävmaskin och arbetsmaskin Off Highway skärmfäste  installerat från Aero Materiel

Sänd till en kollega

0.109