23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Webbinarium om rostfritt stål

| Medlemsnyhet | Företag Force Technology

Uppdatera din kunskap om rostfritt stål och hur du undviker korrosion - Webbinarium om rostfritt stål 4 november 2020.

Rostfritt stål är ett unikt material med inbyggd korrosionsresistens och andra utmärkta egenskaper. Om du väljer rätt stålkvalitet får du ett material som nästan håller för evigt, med en liten och försumbar korrosionsförlust.

Webbinariet introducerar teorin om korrosion och de speciella förhållanden som kännetecknar rostfritt stål. Exempel på korrosionsfel från processindustrin visas - och lösningar på hur man kan förhindra sådana fel erbjuds.

Vem är detta webbinarium relevant för?

För dem som inte kunde deltaga den 3 juni 2020, samt för alla andra, erbjuder vi nu detta webbinarium igen. Det är användbart för personal som ansvarar för kvalitetsstyrning, produktion och underhåll i processindustrin, liksom för utrustningstillverkare och designers.

Möt din värd

Troels Mathiesen har arbetat som korrosionsspecialist på FORCE Technology sedan 1997. Konsultverksamhet och forskning har inkluderat många fall och projekt inom korrosion, för alla typer av industrier. Hans viktigaste uppdrag täcker + 1500 uppgifter för kunder om korrosionsskydd, testning, felsökning och felanalys.

Områden inom RD-projekt inkluderar korrosionsskydd av vindkraftparker till havs, geotermisk energi, MIC i rostfritt stål, korrosionsövervakning och elektroder för vattenelektrolys. Publicerade artiklar fokuserar på felanalys, testmetoder, övervakning, marinkorrosion och korrosionsbeständiga legeringar.

Datum: 4 novmeber 2020
Tid: 13: 00-14: 00
Obs. Hålls på engelska

Läs mer och registrera dig här! 

Medlemsnyhet

Företag
Force Technology

Park Allé 345
2605 Brøndby
Danmark

Sänd till en kollega

0.047