23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Platschef David Almér – Dags att kombinera befintlig teknik

| Medlemsnyhet | Företag DynaMate AB

Vi välkomnar David Almér till rollen som Platschef för vår verksamhet i Eskilstuna. David har lång och gedigen erfarenhet som Servicetekniker inom Scania och DynaMate. Nu fortsätter han sin resa inom DynaMate med sikte på framtidens industri.

– Drivkraften är att vi alltid ska vara i framkant och styra den tekniska utvecklingen. DynaMate som företag erbjuder många spännande utmaningar och stora möjligheter till personlig utveckling. Det gillar jag!
säger David

David har tidigare arbetat med Underhåll och Maskinrenovering samt axlat rollen som Servicetekniker. Senast var han Tekniskt ansvarig för vår verksamhet i Eskilstuna. I sin nya roll som Platschef breddar han sitt fokus till att även innefatta arbetsmiljö, personal och ekonomiskt ansvar, men bibehåller sin tekniska inriktning.

– Jag har alltid haft ett gediget teknikintresse med en särskild kärlek för bearbetningsmaskiner. Jag brinner för att uppnå den totala förståelsen för hur våra kunders maskiner fungerar. Är vi lyhörda och flexibla kan vi “pinpointa” kundens problem och ta fram  specifikt anpassade lösningar i ett nära samarbete med våra kunder. Det gör oss unika och det är spännande.  

Kombinera befintlig teknik med framtidens lösningar
Tillsammans med sitt arbetsteam i Eskilstuna arbetar David för att erbjuda DynaMates kunder specialanpassade helhetslösningar inom bland annat: maskinservice, maskinrenovering, maskinsäkerhet och vibrationsmätningar. DynaMate är med i hela processen, tillsammans med kunden.

– Vi tar ett helhetsansvar och det tycker jag är en unik approach. DynaMate armkrokar med sina kunder, vi levererar och vi kommer tillbaka. Vi finns med innan, under och efter. Vi är mer av en partner än en leverantör.

– Det är så viktigt att vi har rätt resurser för att kunna håll oss “up-to-date” med våra kunders behov. Som helhet har industrin en lång väg att gå med hänsyn till digitaliseringen och det är vår roll att säkerställa att våra kunder får ut det mesta av den digitala utvecklingen. 

– En annan spännande utmaning är att locka till oss yngre kompetens. Vi har idag en ganska hög snittålder och här finns mer att göra för att öka intresset för industrin hos studenter. Dagens tekniska intresse är mer bottnat i datorer och system, vår uppgift blir att bredda intresset i syfte att kombinera befintlig teknik med framtidens lösningar. 

Resan in i framtiden fortsätter
DynaMate genomför nu stora satsningar på att effektivisera sitt tjänsteutbud och komma ännu närmare våra kunder ute på fältet. 

– Det är mycket som händer nu. Bland annat har vi flyttat in i nya och mer ändamålsenliga lokaler där vi får sätta vår egen prägel på verkstaden. Jag ser fram emot vår fortsatta resa med ett ökat fokus på framtidens industri.

– Det känns utmanande, utvecklande, det är stor frihet och mycket ansvar tillsammans med inspirerande arbetskamrater som hela tiden bidrar till nya perspektiv.

Läs mer om våra tjänster inom Maskinservice
 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
DynaMate AB

Tallvägen 2
151 21 Södertälje
Sverige
DynaMate AB

Sänd till en kollega

0.094