23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Trapp-, köks- och möbeltillverkare, se här...

| Medlemsnyhet | Företag Ceetec A/S

Vegårshei trappverkstad som är en del av trappringen har mer än halverat sin produktionstid för ytbehandling av era trappor.

Kurt Egil Bjorkjendal berättar i ”En målningsanläggning är inte bara en målningsanläggning” om sin stora investering i en komplett anläggning som är anpassad så att varje centimeter av hans produktionshall är utnyttjad.

Norska Vegårshei trappverkstad investerade för två år sedan i en Ceetec DuoFlex-sprutautomat. I august i år har de installerat en kompakt etageugn och spårutrustning. Den kompleta, nyckelfärdiga lösningen har mer än halverat trapptillverkarens produktonstid och säkerställt jämn kvalitet, bättre arbetsmiljö och ökad kapacitet. 

Etageugnen kom som en monterad maskin på måndagen. De 2 operatörerna från Ceetec använde bara 4 dagar för att installera ugn, banor och vinkelöverföring. Redan på fredagen körde vi test med färgleverantören, på lördagen körde vi den första produktionen. 

Styrning av hela linjen med sprutautomat, etageugn och banor är integrerad i en och samma touch-panel. Det gör det lätt för operatören att ställa in ochövervaka linjen.

Med vår nya anläggning kan vi torka Sherwin-Williams grundning och klarlack på bara 8 minuter och deras ytlack på under 20 minuter. Vi kan måla och torka 10 kompletta trappor på bara 2 dagar - något som tidigare tog en hel vecka.

Läs mer och se videon för inspiration till målningslösning för trappor, kök, möbler med mera.

Medlemsnyhet

Företag
Ceetec A/S

Industrivej 7
5580 Nørre Aaby
Danmark
Ceetec A/S

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.062