23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

3 tips på hur dold säkerhet kan konstrueras i datacenter

| Medlemsnyhet | Företag Aero Materiel AB

Med lås som identifierar användaren ges full övervakning som förhindrar att oavsiktlig öppning sker. I datacenter är en intrångsskyddad konstruktion till rackskåp betydelsefull.

1. Installera snabblås i rackskåp
Snabblås underlättar det löpande underhållet enkelt för servicetekniker i rackskåp. Ett enkelt vred för öppning av täckpaneler inne i rackskåpet för att komma åt elkablar vid service och underhållsarbete. DZUS snabblås är installerade inne i skåpets täckpaneler och har en kylande effekt för datorernas alstrande värme. 

2. Trygg uppkoppling med Bluetooth lås
Våra elektriska lås med bluetooth är en utmärkt låsapplikation som ger full kontroll över din medarbetares behörighet. Välj mellan knappsats, biotermiska läsare, bluetooth, RIFD kort eller pinkod. Ett enkelt sätt att säkerställa att rätt person får rätt åtkomst till olika skåp eller rum i datahallar. Trygga lås som är enkla att integrera, kostnadseffektiva samtidigt som de uppfyller kraven för elektriskt låssystem. Låset är lämpligt för övervakning eller där intrångsskydd efterfrågas för att minimera risken att ”big data” hanteras felaktigt.

Ladda ner broschyr om ett integrerat låssystem

3. Korgmutter i 19" rack
I rackskåp är korgmutter en lämplig komponent för rackmontering av utrustning i 19” rack. Vi erbjuder ett brett sortiment av fästelement och via vår partner Solid Components kan du enkelt skapa ett inlogg och ladda ner CAD-filer, teknisk data samt ritningar för att hitta rätt korgmutter till ditt rackskåp.

 

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Aero Materiel AB

Österängsvägen 16
554 63 JÖNKÖPING
Sverige
Aero Materiel AB

Bilder och video

Trygg uppkoppling med Bluetooth lås Southco beställ hos Aero Materiel

Sänd till en kollega

0.094