23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

NSF är produktcertifiering för livsmedelssäkerhet

| Medlemsnyhet | Företag ABIC Kemi AB

Våra livsmedelsgodkända smörjmedel från JAX är NSF registrerade vilket bidrar till en livsmedelssäkerhet.

NSF International, National Sanitation Foundation, är ett oberoende företag med ett frivilligt registreringsprogram för produkter som inte är livsmedel, men som används i och vid produktionen. Produkter som är berättigade till NSF-registrering inkluderar alla ämnen som används i och runt livsmedelsproduktionen såsom desinfektionsmedel och smörjmedel eller tvättmedel.

NSF H1-produkter är acceptabla för användning som smörjmedel med tillfällig livsmedelskontakt för användning i och runt livsmedelsproduktionen. Sådana ämnen kan användas som en skyddande rostskyddsfilm, som släppmedel på packningar eller tätningar av tankförslutningar och som ett smörjmedel för maskindelar och utrustning där det finns en potentiell exponering av smörjmedlet mot livsmedel. Dessa smörjmedel anses vara ”food-grade”.

”JAX är pionjär när det gäller NSF/USDA livsmedelsgodkända smörjmedel med mera än 200 NSF registrerade produkter, kan vi med JAX ge en komplett certifiering av våra kunders smörjprogram” säger JAX försäljningschef Pär Bolin

JAX har varit pionjär inom livsmedelsförädling och syntetiska smörjmedel de sista 60 åren. JAX förstår kraven på de olika applikationerna och utvecklar produkter som möter branschens behov.

Välkomna att kontakta oss för att diskutera framtida livsmedelsgodkäna smörjmdelslösningar! 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
ABIC Kemi AB

Box 6131
600 06 Norrköping
Sverige
ABIC Kemi AB

Sänd till en kollega

0.063