23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Staccato Technologies erbjuder EtherNET I/P moduler

| Medlemsnyhet | Företag Staccato Technologies AB

EtherNET I/P blir allt vanligare inom industrin. Problemet är att det blir kostsamt med alla M12-kablage på de vanligare systemen som ändå ofta hamnar i apparatskåp. Staccato Technologies erbjuder nu ett kraftfullt modulärt system för skåpsmontage.

Staccato technologies - mest kända för snabba ventiler och positioneringslösningar för pneumatikcylindrar - erbjuder nu ett komplett system för EtherNET I/P.

Fleming Pedersen Dambo, VD på Staccato Technologies berättar att allt fler av deras kunder använder EtherNET I/P, men att de även klagar på hur mycket pengar de måste lägga på kontakter & kablage för sina maskinlösningar. M12 & M8 kontakter är bra och praktiska kontakter, men i en hel maskin blir det fort kostsamt i onödan om man ändå bygger in kontakteringen i ett apparatskåp, vilket många gör, och där behöver man inte kapslingsklassen kontakterna erbjuder.

För dessa tillfällen erbjuder nu Staccato SCIO-systemet från Aros Electronics, ett  av bolagen som ingår i samma företagsgrupp. SCIO-systemet består av en Master som sedan styr in- och utgångsmoduler. Modulerna finns med vanliga PNP-kanaler, reläutgångar, och analoga utgångar. Systemet är modulärt och kan enkelt förändras. Lösningen står sig väl kostnadsmässigt mot konkurrerande lösningar samtidigt som den har höga prestanda.

Mastern har 16 egna IN- och UT-gångar som du kan använda utan att behöva fler moduler.

Vill du veta mer kan du kontakta Staccato Technologies på info@staccatotech.se eller besöka deras hemsida på www.staccatotech.se

Medlemsnyhet

Företag
Staccato Technologies AB

Cementvägen 14
136 50 Jordbro
Sverige
Staccato Technologies AB

Sänd till en kollega

0.063