23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Byggföretag

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Om du har planer att göra omfattande renoveringar eller planerar att bygga ett nytt hus så bör du ta kontakt med ett seriöst och välrenommerat byggföretag.

Det finns olika byggföretag på marknaden. Företagen har olika utbud av vilka tjänster eller i fackspråk, vilka entreprenadformer de erbjuder. Men oftast talar man om totalentreprenad eller delad entreprenad. Med en totalentreprenad så anlitar du ett företag att utifrån dina önskemål ha hand om hela projekteringen. Samt att du får en kännedom om den slutgiltiga kostnaden. Vid en delad entreprenad anlitar du ett byggföretag för vilken tjänst du vill ha utförd och du är själv ansvarig för projekteringen.

Byggdriv är ett är ett av de byggföretag i Stockholm som erbjuder både totalentreprenad och delad entreprenad. Med sin breda kunskap och en välrenommerad lång erfarenhet inom byggbranschen, erbjuder de högkvalitativa, flexibla lösningar och utföranden. Att arbeta med ett stort fokus och med många nöjda återkommande kunder är något företaget strävar efter. De delar mer än gärna deras färdigställda projekt och visar upp en mångsidig kompetens med yrkesstolthet.

Företaget erbjuder tjänster främst inom nybyggnation, ombyggnation och renovering. De vänder sig inte bara till privatpersoner utan också till kommuner, företag, bostadsrättsföreningar och föreningar. Via hemsidan får man en bra överblick om företaget. Här finns tillgång till en direktchatt och även en möjlighet att lätt och snabbt kunna göra en offertförfrågan.

De utför de flesta sorters byggnationer.
Fasad - och yttertaksrenoveringar.
Målning & tapetsering.
Rivningar av olika slag. Till exempel väggar, gammal fasad, gamla altaner.
Golv, väggar & tak.
Renovering av äldre snickerier, till exempel spröjsade fönster och stuckaturer.
Altaner & pooldäck.
Övriga utvändiga snickerier.
Nybyggnationer av olika slag.

Vad bör du tänka på när du ska välja ett byggföretag?
Först och främst se till att ha klart för dig vad precis du vill få gjort. En enkel beskrivning som innehåller vad som ska göras, dina egna önskemål samt vad byggföretaget  ska sköta och vad du själv ska ansvara över. Detta gör det betydligt enklare för byggföretaget att uppskatta ett pris och kunna motsvara vad du efterfrågar.

Sedan bör du begära in olika offerter från ett antal olika byggföretag du är intresserad av. Detta kan du också göra online med hjälp av en förmedlare om du inte vill göra det själv.

Tänk på att billigaste alternativet kanske inte alltid är det man ska låta styra sitt val av byggföretag. En bra kommunikation ska finnas och välj det företag som du känner ett förtroende för.

Om du är osäker på ROT- avdraget så kolla med Skatteverket hur det ser ut för dig gällande det. Du måste ha betalat in tillräckligt mycket skatt för att täcka avdraget. Byggföretagen idag är vana med ROT-avdrag och gör detta oftast automatiskt på fakturan.

Bra är att skriva ett avtal på förhand. Ett seriöst byggföretag gör detta och där bör priset finnas, vad ni kommit överens om, när arbetet ska utföras och inom vilken tidsram arbetet ska vara klart. Om arbetet försenas bör det stå med i avtalet hur detta ska kompenseras och vem som är ansvarig för det. I det stora hela bör man tänka på att ju mer transparent byggföretaget är, desto mer kvalitet får du för pengarna.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.062