23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

God Jul & Gott Nytt År!

| Medlemsnyhet | Företag STAPPERT Sverige AB

STAPPERT är en ledande europeisk lagerhållare när det gäller rostfria värme- och högkorrossiva stålsorter. Vi lagerhåller rundstång, ämnesrör, plattstång, kilstål, fyrkant och hexagonstång, rör, rördelar, vinklar, profiler och plåt.

Kära kunder,

Det är ett i alla avseenden händelserikt och oförutsägbart år som nu är på väg mot sitt slut. Vi har alla upplevt samhällsutmaningar som vi aldrig ställts inför tidigare och löst dessa efter bästa förmåga.
Många hjältesagor har skrivits under året och vi tänker framför allt på vårdpersonalen och andra yrkeskategoriers enorma uppoffringar i denna utmanande tid. Det känns ändå förhoppningsfullt inför år 2021 och vi kan äntligen ana ett visst ljus i tunneln.
STAPPERT kommer under 2021 att fortsätta utveckla verksamheten och vår servicenivå. Vi planerar att utöka vårt redan marknadsledande lagersortiment ytterligare vilket förstås är positivt för förmågan att tillgodose våra kunders behov. Vårt nyårslöfte till er är att vi skall fortsätta vår strävan efter att bli ännu bättre.

STAPPERT tackar för det lyckade samarbetet och Ert trogna stöd under 2020. Vi ser fram emot att även under 2021 fortsätta samarbeta med Er. Vi önskar Er en bra start på det nya året och vi hoppas kunna blicka framåt mot ett friskare 2021!

Ditt STAPPERT-team
 

Medlemsnyhet

Företag
STAPPERT Sverige AB

Stålgatan 1
343 21 Älmhult
Sverige
STAPPERT  Sverige AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.062