23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Eagle Scandinavia fördubblar försäljning och service

| Medlemsnyhet | Företag Eagle Scandinavia Aps

På försäljningssidan har den danska återförsäljaren av fiberlasrar från Polish Eagle anställt John Thura, som kommer från en position som säljare på Bystronic. Tidigare hade han en liknande befattning vid Amada.

Läs också: & nbsp; Eagle Scandinavia försäkrar försäljning av fiberlasrar

 Under totalt tio år har John Thura, som är utbildad som verktygstillverkare och sedan dess utbildad som ingenjör, arbetat med försäljning av bland annat laserskärmaskiner.

 - Nu får han inte bara erbjuda marknadens mest kraftfulla och effektiva maskin utan också en helt ny typ av värdekedja där kunden är i fokus, säger direktör för Eagle Scandinavia, Kim Glad.

John Thura kommer huvudsakligen att täcka östra Danmark och Sverige, medan försäljningschef Peter Aarø främst kommer att ta hand om Jylland och Fyn.

 Nya sätt att tjäna

På servicesidan har Eagle Scandinavia anställt Slawomir Palka. Han kom till Danmark från Polen för 16 år sedan när han fick jobb som svetsare vid Stenhøj. Senare bytte han jobb till GS Eurolaser, där han arbetade som operatör och lärde sig att arbeta med programvara för laserskärmaskiner.

 Slawomir Palka genomgår intensiv fiberlaserutbildning, varav flera vistelser hos den polska tillverkaren är planerade. Dessutom "delar" Eagle Scandinavia en servicetekniker med en kund. I framtiden kommer Kim Glad att koncentrera sig mer och mer på de administrativa funktionerna.

 - Där eftermarknaden tidigare har varit extremt lukrativ för maskintillverkare tar vi nya vägar och säger att 80 procent av all service kan göras online. De senaste 20 procenten är service och reparationer av vitala delar. Idag kan alla bygga en fiberlaser, den avgörande kunskapen ligger i produktutveckling och programvara, förklarar Kim Glad, som har ambitioner om ännu mer tillväxt de närmaste åren:

 - Den danska marknaden ser vettig ut, men möjligheterna är ännu större i Sverige. Vi räknar med att anställa fler säljare och servicetekniker till den svenska marknaden senare i år, säger Kim Glad.

 

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Eagle Scandinavia Aps

Dybdalvej 6, Assentoft
8960 Randers SØ
Danmark
Eagle Scandinavia Aps

Sänd till en kollega

0.065