23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Carsten Holm A/S kan också tillverka prototyper

Kanske känner du främst till Carsten Holm A/S för det stora utbudet av tätningar och packningar, men visste du att vi också tillverkar prototyper?

Av Karina Davids - Kd marketing support 

Även om vi har tillverkat prototyper i nästan 30 år har vi fortfarande kunder som blir positivt överraskade när de får reda på att vi även kan ta fram prototyper i både plast och gummi.

30 års erfarenhet av prototypframtagning
Under årens lopp har vi hjälpt ett antal stora danska och utländska företag att ta fram prototyper i samband med deras produktutveckling. Vid prototypframtagning bistår vi gärna med optimeringsalternativ så att kunden på längre sikt kan få en optimal serietillverkning.

Vi har kunskap och erfarenhet att bistå med allt från användningstekniska frågor och materialval till framtagning av själva prototypen. När den slutliga prototypen är klar bistår vi gärna med att utveckla en kommersiell lösning.

Behöver du hjälp att ta fram en prototyp?
Vi har djupgående produkt- och materialkunskaper och kan bistå er och vägleda även i fråga om de mest komplicerade tätningslösningar. Kontakta vår tekniska avdelning på tel. +45 62 62 52 55 – så hjälper vi till hela vägen.

Om Carsten Holm A/S
Carsten Holm A/S är ett familjeföretag som grundades 1979. Företaget utvecklar, producerar och marknadsför kvalitetstätningar och packningar i både standard- och specialutförande för ett stort antal industrier både i Danmark och utomlands - allt från metall, energi, transport och jordbruk till livsmedels- och läkemedelsindustrin.

Företaget sitter i nybyggda lokaler i Ringe på Fyn där det finns både en toppmodern produktionsanläggning, kontor, lager och en kvalitetsavdelning. Företaget är ISO 9001:2015-certifierat.

Dessutom har Carsten Holm A/S också ett eget säljbolag, Holm Sealing Solutions i Kina. Holm Sealing Solutions levererar främst till stora internationella företag som vill ha tätningar av europeisk kvalitet.

 

Carsten Holm AB
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark

Kontaktperson

UH

Sänd till en kollega

0.032