23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Säkert lås i ett litet format

| Medlemsnyhet | Företag Aero Materiel AB

Låsdesign som ger användaren en upplevelse både visuellt och funktionellt.

Det lilla låset som klarar 260 kg
R4 micro ger möjlighet till rätt upplevelse när man öppnar och stänger en lucka eller dörr. Den robusta helheten gör att stängning av luckan sker intuitivt med ett lätt tryck på dörren eller luckan. Det lilla låset är en beprövad produkt och klarar upp till 260 kg. Ett pålitligt robust lås i ett litet format för alla luckor i trånga utrymmen.

Se filmen här!

Upplev trygghet med ett ”klick”
Ljudet av när ett lås stängs förtydligar känslan av säker låsning. Som låsleverantör är det viktigt att design, funktion och användarupplevelsen möter de önskemål som förväntas för att skapa en trygg upplevelse. Exempelvis går detta att beställa lås som är tar bort vibrationer eller som har ett tydligt ”klickljud”. Klickljudet är intuitivt och ger känslan av trygghet, vilket försäkrar användaren om att dörren eller luckan      stängts på ett säkert sätt.

Bekväm, kompakt & snygg design
Ett smart lås med design som klarar krafter och uppfyller önskad låsfunktionalitet för mindre utrymmen. Det finns goda möjligheter att anpassa låset till befintligt mekaniskt lås. Exempelvis kan mekaniska lås kopplas ihop med elektroniska aktiveringsalternativ för att underlätta uppgraderingen från mekanisk till elektronisk åtkomstkontroll och kan också användas som fristående lösningar.

Integrerat låssystem
Ett intuitivt och smart lås i ett litet format. Det lilla låset är en beprövad produkt och klarar upp till 260 kg. Med sin symmetriska design kan R4 Micro monteras på insida eller utsida av en applikation som dolt eller synligt lås. Det finns oändliga designmöjligheter, utan att påverka styrka eller låsfunktionalitet.

Designen ger R4-låset oändliga möjligheter för säkerhet och flexibilitet i konstruktionen. Möjligheterna med att styra låset elektroniskt kopplat till flera lås med en dold låspunkt och justerbar kontroll av låsningen för hög vandalsäkerhet. Designen ger R4-låset oändliga möjligheter för säkerhet och flexibilitet i konstruktionen.

Branschapplikationer:

  •  Bil, buss och husbil
  • Industriellt maskineri
  •  Hiss
  • Tung lastbil
  • Medicinsk utrustning
  • Motorcyklar och personlig fritidsutrustning
  • Off-Highway - Konstruktion, lantbruksfordon
  • E-handelsskåp för självbetjäning

Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Aero Materiel AB

BOX 5031
Österängsvägen 16
550 05 JÖNKÖPING
Sverige
Aero Materiel AB

Bilder och video

R4 micro i flera modeller från Aero Materiel

Sänd till en kollega

0.078