23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Jubileum på Hydraulico i Danmark

| Medlemsnyhet | Företag Hydraulico A/S

75 års innovation inom hydrauliska pressar

I början av 1946 etablerade en ung mekaniker ”Odder Motorcykel Reparation”. Hans bror anslöt sig till företaget och snart ersattes motorcykelreparationerna av Singer gasflasktillverkning. – Verksamheten gick bra, och eftersom de var innovativa, hårt arbetande och hade talang för hydraulik stod de två bröderna snart inför sina första 10 tons handpressar (för knappar). – I slutet av 1946 ändrade de företagets namn och Hydraulico var ett faktum.

 Sedan dess har Hydraulico sålt ca 4 000 kundanpassade hydrauliska pressar (100–10.000 ton) till metallbearbetningsindustrin världen över: från fristående pressar till nyckelfärdiga produktionslinjer för bland annat smide av spårväxlar för järnvägsspår, produktion av plattvärmeväxlare, matbehållare, betongblandare, jetmotorer, rostfria diskhoar med mera.

 Under årens lopp har portföljen utökats med ombyggnad av pressar av alla fabrikat, samt efterförsäljningsrelaterade uppgifter som service, förebyggande underhåll, reservdelar osv.

Om du letar efter en ny hydraulisk press, eller om du redan har en press som behöver service eller byggas om, är du välkommen att kontakta vår försäljnings- eller serviceavdelning på tel. +45 8780 2000.

 Våra kunder är våra partner.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Hydraulico A/S

Rådhusgade 87
8300 Odder
Danmark
Hydraulico A/S

Sänd till en kollega

0.062