23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Uppdaterade lagkrav för lagermiljön

| Medlemsnyhet | Företag Constructor Sverige AB

Den 1 januari 2021 börjar den uppdaterade föreskriften för Arbetsplatsens utformning att gälla. Föreskriften innehåller bland annat krav på ställage, fritt arbetsutrymme och skydd mot ras.

Tidigare har Arbetsmiljöverkets regler för ställage inkluderats i Användning av arbetsutrustning (AFS 2006:4). Vid årsskiftet 2020/2021 utökas och flyttas dessa regler till Arbetsplatsens utformning (AFS 2020:1).

Constructors avdelning för lagersäkerhet har under hösten granskat de nya kraven i AFS 2020:1 och funnit flertal paragrafer som behöver uppfyllas för att efterleva kraven på en säker lagermiljö.  Klicka här för att se  sammanfattning av de nya kraven som gäller för lagermiljön. 

Ta kontantakt med oss om du vill ha information om vilka lösningar, produkter och tjänster vi kan erbjuda för att hjälpa er att upprätthålla en säker och ergonomisk lagermiljö.

Du kan även hitta information om säkerhetstillbehör, ergonomiska produkter samt ta del av våra tjänster inom lagersäkerhet på vår hemsida www.constructor.se.

 

 

 

Medlemsnyhet

Företag
Constructor Sverige AB

Bergsjödalen 60
Box 55043
400 53 Göteborg
Sverige
Constructor Sverige AB

Sänd till en kollega

0.062