23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Snabbare montering, längre serviceintervall och noll läckage

| Medlemsnyhet | Företag Betech A/S

Genom att ersätta en stor, bräcklig grafitpackning med en robust kamprofil kan Gas Storage Denmark undvika läckage och är nu tillbaka i drift inom en halv arbetsdag – 75 % snabbare än tidigare.

Gas Storage Denmark upplevde oftare än nödvändigt läckage från en glykolvärmare som sörjer för att avskilja kondensvatten från den naturgas som distribueras från två nationella, underjordiska gaslager. Läckage från detta sekundära system är inte kritiska, varken vad gäller säkerhet eller gasförsörjningen, men de medför många onödiga och tidskrävande underhållsarbeten. Att byta ut den tidigare packningen var ett besvärligt arbete som krävde mycket personal: Grafitpackningar med en diameter på 1,4 meter är ganska ostabila och skadas lätt.

Genom att ersätta en stor, bräcklig och otillräcklig grafitpackning med en robust kamprofil i optimal design undviker Gas Storage Denmark läckage och är nu tillbaka i drift inom en halv arbetsdag när underhåll utförs. Hela 75 % snabbare än tidigare. Läs hela caset här.

Betech ger rådgivning, framställer och levererar tätningslösningar för tillämpningar inom gas-, olje- och processindustrin: Spiralpackningar (Spiral Wound Gaskets), kamprofilpackningar, flänspackningar, Ring Type Joints, thermiculitepackningar m.fl. Se de olika typerna av packningar.

Betech erbjuder det bredaste sortimentet av packningar, tätningar, gjutna gummidelar och andra polymerbaserade produkter till kunder inom flertalet branscher och industrier.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Betech A/S

Vesterlundvej 4
2730 Herlev
Danmark
Betech A/S

Sänd till en kollega

0.078