23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Säker leverans

| Medlemsnyhet | Företag Aero Materiel AB

Lås för hela distrubutionskedjan gör det enkelt att förvara gods till ert elfordon, leverans cykel, el-budbil eller självbetjäningsskåp.

Trender i framtiden 
I takt med att behovet av paketleveranser ökar både globalt och i Sverige och Finland, sker samtidigt utveckling av transportbilar som byggs om till eldrivna fordon. Enligt en internationell kartläggning
sparar transportföretag  165.000 $ för varje fordon som byts ut från bensin som drivmedel till elektriska transportfordon under en livscykel.

Säkerhet i fordon
Med våra applikationslösningar kan fordonet lämnas säkert utanför leveransadressen. Gods och paket av värde behöver vara i tryggt förvar när inte full uppsyns finns på fordonet. För att undvika att luckor och dörrar öppnas av annan person än chaffören erbjuder vi lösningar som går att anpassa efter ditt behov.

Lås till elfordon
Robusta lås som säkrar upp att innehållet i leveranserna inte påverkas av yttre faktorer under färden till slutdestinationen. De robusta låsen passar perfekt i fordonsapplikationer och monteras enkelt i applikationen.

Möjlighet med elektriskt lås
Elektroniska låslösningar (EAS), intelligenta elektroniska lås som erbjuder fjärrkontroll och spårbarhet med gränssnitt mot molnbaserade plattformar.

Positionsgångjärn med konstant vridmoment som håller lock, dörrar och bord rätt placerad i valfri position. Positionsgångjärnen kan beställas i flera modeller och beroende på vilket motstånd som önskas kan placering och justering anpassas till din applikation.

Push-to-close lås med dubbla låspunkter är en pålitlig lösning för många designutmaningar och säkerställer att innerdörrar och paneler förblir stängda och säkert spärrade när fordonet är i rörelse. Finns flera typer av manöverering för din lucka.

Kontakta oss! 

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Aero Materiel AB

Österängsvägen 16
554 63 JÖNKÖPING
Sverige
Aero Materiel AB

Bilder och video

Lås för hela distrubutionskedjan gör det enkelt att förvara gods till ert leveranscykel, el-budbil eller självbetjäningsskåp.

Sänd till en kollega

0.062