23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Så väljer du rätt dörr till kontoret

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Dörren är det första du möts av när du träder in i en lokal, oavsett om det är ett hem eller kontor. Det är därför viktigt att ge ett inbjudande förstahandsintryck, och framför allt att dörren känns trygg och säker.

Att välja rätt dörr är lite som att hitta en nål i en höstack, eftersom utbudet och konkurrensen på marknaden är stor. Här kommer några tips som du kan ha i åtanke om du står och ska byta ut dörrarna i ditt kontor, eller där hemma.

Enkeldörrar eller pardörrar?
Att sätta in en ny dörr gör stor skillnad i ett rum, såväl ytterdörr som inomhusdörr. Oavsett om du ska renovera, göra dörr- och fönsterbyte, eller helt enkelt bara vill satsa på en bättre och tryggare lösning, så bör du tänka igenom ditt val av dörr så att den matchar dina behov.

Moderna pardörrar är ett populärt val både till ytterdörr och altandörr, som ger en inbjudande känsla och är praktisk i och med att öppningen blir så pass stor. Det är därför en optimal lösning om du ofta bär in och ut större material som till exempel möbler, eller ofta kommer med stora matkassar. Pardörrar tar dock upp större del av väggen och har ofta glasrutor, och är kanske därför inte en bra lösning till alla rum i hemmet eller på kontoret. Till sovrum och innerdörrar på kontoret används därför ofta enkeldörrar, medan pardörrar passar bra som ytter- och altandörrar, eller i entrén till större rum.

Tänk energismart och säkert
Precis som när du byter fönster bör du, när du byter dörr, välja att satsa på en dörr som håller ordentligt tätt och inte släpper ut värme. På så sätt spar du på energin, och kan få ner eventuella höga värmekostnader. Dessutom är det viktigt, framför allt när det är tal om ytterdörrar, att välja ett alternativ som känns tryggt och säkert. Det finns många bra säkerhetsdörrar på marknaden, och dessa skyddar även mot ljud och lukt, något som kan vara en viktig faktor om man till exempel delar trapphus. Framför allt är dessa dörrar otroligt säkra om olyckan skulle vara framme och du utsätts för till exempel inbrott och brand.

Idag har du som kund otroligt många valmöjligheter när det kommer till design av dörrar, och du kan välja mellan all världens färger och modeller. På så sätt kan du hitta något som uppfyller alla dina krav både när det kommer till egenskaper och design. 

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.109