23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Webbinarium om inspektion i betongstrukturer

Hur inspekterar man betongstrukturer med ny teknik för effektiv lokalisering, bildbehandling och rapportering?

Arbetar du med inspektion av betong och konstruktioner, eller utför du tjänster som kräver kapning, borrning och håltagning i betong? Kan du vara säker på att du inte skadar underliggande armering, ledningar eller rör? Detta webbinarium beskriver hur du kan utföra kartläggning och inspektion på ett säkert sätt.

Webbinariet är för dig som arbetar inom bygg- och betongindustrin med inriktning mot inspektion, underhåll, håltagning eller rivning av konstruktioner. Vi ger dig en övergripande inblick i innovativa lösningar och tekniker för att identifiera betongens täckskikt, lokalisera och kartlägga armeringen och identifiera foderrör till spännkablarna och status av cementinjektering.

Inbjuden talare är Guido Tronka, Concrete & Masonry NDT Specialist, från italienska GT Studio Service. Guido kommer att dela med sig av sina erfarenheter om hur du kan rapportera tillståndet för till exempel spännkablar och foderrör i civila strukturer och vilka OFP-tekniker du kan använda tillsammans med traditionell provning. Guido är en erfaren expert på både Proceq GPR live och Pundit Pulse Echo Tomography.

Webbinarium: Tisdag den 9 mars klockan 09:30-11:00 

Anmälan: hos kmk instrument

Några dagar innan skickar vi dig en länk till webbinariet.

Vet du någon som kan vara intresserad av att delta? Tipsa!

KmK instrument ab
Regattagatan 8A
723 48 VÄSTERÅS
Västerås stad
Sverige
VAT nummer: SE5564824729

Sänd till en kollega

0.047