En ny version av den harmoniserade standarden EN 1672-2:2020 har introducerats. Standarden stöder efterlevnad av maskindirektivet. Den presenterar ett nytt tillvägagångssätt med en förbättrad metod för att minska risker genom minskning.
Därför har vi på FORCE Technology valt att göra en online introduktionskurs (2 timmar), som presenterar förändringarna i EN 1672-2:2020 med fokus på riskminskning och specifikation av användarkrav är områden. Vi upplever att det är mycket fokus i värdekedjan med livsmedelsproducenter och deras kunder, och därmed naturligtvis med organisationer som gör program för tredjepartsrevisioner som FSSC22000, BRC och IFS. Deras arbete baseras på krav från Global Food Safety Initiative (GFSI). I augusti 2020 publicerade GFSI två frivilliga kravuppsättningar för hygienisk design, HACCP, riskreducering och specifikation av användarkrav i designfasen.
Vi skapar en koppling mellan alla nya initiativ i kursen, som riktar sig till dig som arbetar med specifikation av hygienisk design och riskbedömning av processutrustning och processer, oavsett om det är som leverantör eller användare.
Publik
Kursen är för dig som arbetar med specifikation av hygienisk design och riskbedömning av processutrustning och processer, oavsett om det är som leverantör eller användare.
Datum
23 mars 2021 9.30 – 11.30
15 april 2021 13.00 – 15.00
Språk
Engelska
Kursen erbjuds som en online-kurs och varar i 2 timmar.