23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

OTV Plast A/S har förnyat ISO 9001:2015-certifieringen

| Medlemsnyhet | Företag OTV Plast A/S

På OTV Plast är vi glada över att vi just lyckats bli ISO 9001:2015 recertifierade. Att det genomfördes utan att identifiera några avvikelser är ett stort plus.

För flera år sedan valde vi att bli ISO-certifierade enligt kvalitetsledningssystemet ISO-9001, och det är fortfarande ett viktigt verktyg för oss.

På OTV Plast tillverkar vi många nya och olika plastartiklar varje månad, vilket ställer stora krav på våra interna procedurer. Det är speciellt viktigt för oss att nå våra målsättningar för kvalitet, snabba svarstider och korta leveranstider. De ISO 9001:2015-godkända procedurerna säkerställer att vi når våra målsättningar för dessa områden. Dialogen som uppstår genom certifieringsprocessen bidrar till att skärpa rutinerna, uppgradera företagets kompetenser och bidrar därmed till bättre lönsamhet.

Vi upplever samtidigt en ökande efterfrågan på dokumentation av vår kvalitet från våra partners. Därför är vi glada över just detta certifikat som stöder oss i vår fortsatta tillväxt – inte minst på exportmarknaderna.

 

 

Medlemsnyhet

Företag
OTV Plast A/S

Søndergade 115
6600 Vejen
Danmark
OTV Plast A/S

Sänd till en kollega

0.109