23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

PMC Cylinders värvar ny Supply Chain Manager

| Medlemsnyhet | Företag PMC Cylinders AB

Jonas Askerlund tar över som ny Supply Chain Manager och kommer att leda PMC Cylinders inköpsorganisation för att möta de förändrade spelregler som den globala pandemin har katalyserat.

Som ett svar på en stark återhämtning efter pandemiåret 2020 satsar PMC Cylinders på ännu en tung rekrytering.

Jonas Askerlund kommer närmast från Husqvarna Group där han hade rollen som Senior Director Sourcing. Jonas har en lång och gedigen erfarenhet av att leda inköpsarbete och kommer tillsammans med medarbetare och leverantörer att arbeta för att optimera kostnadseffektivitet, leveranssäkerhet och kvalitet.

På PMC Cylinders kommer Jonas ha det övergripande ansvaret över inköpsorganisationen. Han kommer att leda inköpsarbetet såväl strategiskt som operativt med fokus på att driva utveckling på alla nivåer.

Han kommer att spela en avgörande roll när bolaget nu går in en stark tillväxtfas samtidigt som utmaningarna är stora avseende materialanskaffning på den global stålmarknaden.

”Vi är mycket glada över att ha rekryterat Jonas Askerlund till PMC Cylinders och vill hälsa honom varmt välkommen!” Säger VD Torbjörn Lantz. Nuvarande Supply Chain Manager Peter Blomquist kommer vara kvar i bolaget i en renodlad roll som Försäljnings- och Marknadschef. 

 

PMC Cylinders

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
PMC Cylinders AB

Box 20
567 21 Vaggeryd
Sverige
PMC Cylinders AB

Sänd till en kollega

0.205