23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vattenanalys med Bürkert | Webbinarium 29 april

Är du nyfiken på hur vår senaste teknik inom vattenanalys ser ut? Hur du kan minska kemikalieanvändningen samtidigt som du sparar utrymme och tid? Då ska du delta i webbinariumet "Vattenanalys med Bürkert". Läs mer och boka din plats idag.

Vatten är grunden för allt liv och det är en minskande resurs på vår planet. Uppgiften att förse en växande befolkning med rent vatten blir allt svårare. För att kunna säkerställa vattenkvalitén behövs mät- och analysinstrumentet, som klarar av fysikaliska, kemiska och mikrobiologiska parametrar.

Varmt välkommen att delta i webbinariumet Vattenanalys med Bürkert, där du får lära dig mer om vår nya teknik inom vattenanalys. Vi ger dig en introduktion till hur mät- och analyssystemet OALab typ 8905 fungerar och vilka fördelar som finns. Du kommer också få ta del av kundcase och tips som hjälper dig i ditt val av analyssystem för vatten.

Datum: 29 april 2021
Tid: 10.00-11.00
Föreläsare: Malte Ritzén, Field Segment Manager Water

Boka din plats till webbinariumet här. Webbinariumet genomförs på plattformen Cisco Webex. Efter din anmälan kommer du få en bekräftelse per e-post där du finner mötesdetaljer och den länk som tar dig till eventet aktuell dag. Vid frågor kring webbinariumet är du välkommen att kontakta Marie Fernestål

Bürkert Sweden
Bjäre Plats 13
218 45 Vintrie
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5561166439

Sänd till en kollega

0.031