23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nordfab lanserar en ny online portal för sina kunder

| Medlemsnyhet | Företag Nordfab Europe A/S

Nordfab, en global leverantör av rörsystem för processventilation, lanserar idag en ny onlineportal för sina kunder i Europa, Mellan Östern och Afrika

Nordfab är en global leverantör av rörsystem som används i industriella luftrenings-/processventilationssystem av alla slag –  praktiskt taget överallt där det finns en dammavskiljare, svetsrök- och gasutsug, dammavskiljare eller cyklonseparator installerad. 

Vi lanserar idag en ny online portal för våra kunder i Europa, Mellanöstern och Afrika som heter QTO.

I QTO finner du som kund alla våra tusentals standardprodukter av våra olika typer av rörsystem och kan lägga en order med EDI länk direkt till vår orderhantering. 

Nordfab säljer rörsystem såsom exempelvis

- QF Rörsystem i galvaniserat stål. Lanserat 1990, rörsystemet QF® (Quick-Fit®), med sin unika rullkant och användarvänliga spännband, kan reducera installationstiden med upp till 50%.

- QFS Rörsystem i galvaniserat stål. Baserat på rörsystem QF, rörsystem QFS kan det markant reducera problem med oljedimma genom att minska risk för läckage i rörsystemet.

- FB Rörsystem i galvaniserat stål. Detta rörsystem levereras med uppvikt kant och är en annan typ av rörsystem med spännbandskant som även kan levereras med lösa flänsar för skruv- eller nitförband.

- 2-3 mm Rörsystem i svartplåt.  Ett kraftigare rörsystem i 2-3 mm tjocklek med flänsar för montering med skruvförband.

- Högvakuum rörsystem. Termen “högvakuum” syftar på det höga undertrycket och låga luftflödet som används för att suga upp, transportera och filtrera rök, damm och andra partiklar.

Har du några frågor om Nordfab och QTO?

Kontakta vår Area Sales Manager för Sverige  Erik Törnvall på erik.tornvall@nordfab.com eller våra orderhanterare på salesdk@nordfab.com för att veta mer


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Nordfab Europe A/S

Industrivej 13
9550 Mariager
Danmark
Nordfab Europe A/S

Bilder och video

Nordfab QFNordfab QFSNordfab FBNordfab HVNordfab 2-3 mm

Sänd till en kollega

0.094