23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Vi fyller 20 år och firar 2 miljoner framgångar

| Medlemsnyhet | Företag Safe Control Materialteknik i Göteborg AB

I två decennier har Safe Control Materialteknik genomfört 2 miljoner framgångsrika provningar, analyser och undersökningar.

Vi provar, analyserar, undersöker och kvalitetssäkrar metalliska material samt utför miljöanalyser på byggmaterial, mark, i luft och vatten. Det är vår förhoppning att vi tillsammans med våra kunder har bidragit till att världen vi rör oss i har blivit mer trygg och säker. Företaget kommer att fortsätta att vara ett privatägt, fristående och av SWEDAC ackrediterat laboratorium och vi siktar på 20 år till och ytterligare 2 miljoner framgångar! Minst!

Catarina Wernlund, marknadschef:
Vi kommer att uppmärksamma vårt jubileumsår med aktiviteter anpassade efter aktuella restriktioner avseende covid-19.  Naturligtvis hade vi önskat en annan situation men vi kommer att göra vårt bästa för att det ändå ska bli ett år med firande, både för oss själva och för våra kunder, leverantörer och andra i vårt nätverk.

 Safe Control Materialteknik AB i Göteborg startade 2001 och ägs av grundarna Lars Andersson, Catarina Wernlund och Harald Fredriksson. Delar av verksamheten härrör ända från 1910-talet, ursprunget är Götaverkens materiallaboratorium. Idag har företaget en tydlig och stark position som ett framstående uppdragslaboratorium där kvalitet, kunskap och ett starkt kundfokus är viktiga grundstenar. Kunderna är företag från olika branscher, offentliga myndigheter och privatpersoner. Som privatägt och helt fristående laboratorium är Safe Control Materialteknik en oberoende part i alla uppdrag. Safe Control Materialteknik AB omsatte år 2020 drygt 23 MSEK och har 14 anställda.

>> Mer om vårt jubileum

Kontakt:
Catarina Wernlund, telefon 031-65 64 93, catarina.wernlund@safecontrol.se

Fotot visar företagets grundare Lars Andersson, Catarina Wernlund, Harald Fredriksson.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Safe Control Materialteknik i Göteborg AB

Tillgängligheten 1
417 10 Göteborg
Sverige
Safe Control Materialteknik i Göteborg AB

Sänd till en kollega

0.049