23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Utsug för lödningsprocesser

| Medlemsnyhet | Företag Solectro AB

Utsuget LRA är effektivt, särskilt anpassat för att suga bort och filtrera lödröken som uppstår i olika lödningsprocesser.

I samtliga lödningsprocesser bildas stora mängder lödrök som är negativ för hälsan. I lödrök finns  det flussmedelsrester, lödpartiklar, gaser och ångor som måste sugas bort och fångas upp i rätt sorts filter. 

LRA 200 är särskilt anpassat för lödningsprocesser vid manuell lödning, robot lödning, automatiserade lödningssystem samt olika specialanpassade arbetsplatser.  Utsugen i LRA-serien har rätt sorts filter för effektiv och  korrekt filtrering vid lödningsprocesser.  Kontakta oss för att hitta rätt utsug för er arbetsplats.

LRA 200 är ett mobilt utsug som är enkelt att placera bredvid eller under arbetsplatsen. så att ni förebygga hälsorisker på arbetsplatsen.  

Solectro AB är återförsäljare för ULT som är specialiserade inom utsug på arbetsplatser - stora som små. ULTs utsugsaggregat är enkla att hantera, de är effektiva och de finns även i mobila utförande så att de kan flyttas mellan olika arbetsplatser.  Med ULTs utsugsaggregat är det enkelt och snabbt att göra en åtgärd.  

Serie LRA är effektiv, särskilt anpassad för att suga bort och filtrera lödrök och finns i flera olika utförande med många tillbehör för att passa just er arbetsplats. Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi er att hitta ett utsug.  

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Medlemsnyhet

Företag
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Sänd till en kollega

0.047